Brett Kaffee/Thibault Monnier, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia
Oduševljen Jadranom

Iznenadio otočane! Slavni glumac uživa u delicijama poznatog hvarskog restorana

Poznati Barney Stinson iz serije 'Kako sam upoznao vašu majku' i ove godine ljeto provodi u Hrvatskoj, iako je prošle godine tijekom ljetovanja na Hvaru imao nezgodu zbog koje je morao na operaciju.

Američki glumac Neil Patrick Harris, najpoznatiji po ulozi Barneyja Stinsona iz humoristične serije "Kako sam upoznao vašu majku", ponovno je doputovao u Hrvatsku na nekoliko dana odmora. Čini se da su ga oduševile ljepote naše zemlje, baš kao i hrvatski specijaliteti pa priliku za posjet Lijepoj našoj nije htio propustiti ni ove godine.

Poznati hvarski restoran Gariful na Instagramu se pohvalio važnim gostom koji je bio u društvu hrvatskog fotografa Jadrana Lazića i američkog glazbenika Ashera Monroea.

"Neil je jednu večer proveo u našem restoranu u društvu svojih dragih prijatelja", napisali su ispod fotografije na kojoj njih trojica uživaju u cigarama nakon ukusne večere. Prošle godine, kako stoji na blogu restorana, Neil je prošle godine posjetio Gariful sa sarajevskom humanitarkom i filantropkinjom Diane Jenkins, dok je na Hvar doputovao sa suprugom Davidom Burtkom i njihovom djecom, blizancima Harper Grace i Gideonom Scottom.

Iako glumac sada nije počastio pratitelje na društvenim mrežama fotografijama iz Hrvatske, to je učinio prošle godine kada je objavio video kako skače s broda u more, vidno uživajući u prirodnim ljepotama Hrvatske. Nažalost, Neil je imao i nezgodu tijekom odmora u Hrvatskoj. Naime, dok se penjao na kamene litice, spotaknuo se i pao na morskog ježinca pa je morao na operaciju. No, čini se da mu ta nezgoda nije ostavila gorak okus u ustima!

Čitajte i:

Ljetovanje uz neodoljivo pojačanje: Ivica Kostelić kao tata od formata pokazao super moći

Buduća snaha slavnog glazbenika! Nicole je ljubav prema Hrvatskoj prenijela na obitelj Stewart

Slavni zavodnik i veliki glazbenik Rod Stewart stigao u Dubrovnik u društvu supruge!

Linker
19. travanj 2024 21:41