Tončica Čeljuska
 PR
BIPA FASHION.HR

Iznenadila stajlingom: Tončica Čeljuska bila je najzgodnija baka na reviji

Domaći modni tjedan svojom drugom večeri privukao je zaljubljenike u modu koji su pratili revije četiri brenda koji su ovoga puta bili posvećeni muškoj modi.

Druga večer Bipa FASHION.HR prošla je u znaku muške mode. Muškarci s naše estradne scene budnim su okom pratili revije namijenjene muškoj populaciji i pokazali da nisu samo Hrvatice modno osviještene.

U prvim redovima su se našli Damir Kedžo, Ivan Šarić, Ivan Vukušić, Fil Tilen, no uz njih pažnju su privlačile i poznate dame koje nisu propustile još jednu modnu večer.

Među uzvanicima se istaknula televizijska voditeljica i urednica Tončica Čeljuska koja je pokazala da prati aktualne trendove. Tončica je postala ponosna baka unuke Amelie u prosincu prošle godine, a mnogi su komentirali kako je najzgodnija baka na reviji. Mladenačkom izgledu uvelike je pridonijela trendi frizura - Tončica je kosu svezala u visoku polu-punđu te tako istaknula crte lica.

PR
Tončica Čeljuska

Iako smo već zaboravili na teddy kapute koji su vladali ovom zimom, voditeljica nas je podsjetila na ovaj trend i pozirala u Varteksovoj bundi u boji vina. Cijelim stajlingom je dominirala ova zagasita boja, a detaljima u plavoj boji upotpunila je svoj look. Ispod teddy bunde nadzirao se kombinezon satenskog materijala sa širokim nogavicama cvjetnog uzorka.

Tko je još pratio nove kolekcije brendova Varteks, Spirit by T.B., Boška Jakovljevića i Roberta Severa, pogledajte u našoj galeriji.

Linker
16. travanj 2024 10:08