Novi filmski hit

Izgleda obećavajuće! Konačno stigao trailer za film koji su Salma Hayek i Ryan Reynolds snimali u Hrvatskoj

Nakon dvije godine napokon možemo vidjeti kako izgleda film koji su snimali slavni holivudski glumci na nekoliko lokacija u Lijepoj našoj koja im je ostala u predivnom sjećanju.

Kako je svjetska pandemija usporila filmsku industriju, tako smo tek sada dočekali trailer za akcijsku komediju ‘Hitman‘s Wife Bodyguard‘ koji se 2019. snimao na nekoliko lokacija u Lijepoj našoj. U njemu glavne uloge tumače Ryan Reynolds, latino zvijezda Salma Hayek te Samuel L. Jackson.

Čitajte i: Akcijske scene u Rovinju: Salma Hayek i Ryan Reynolds uhvaćeni u bijegu

image
Salma Hayek, Ryan Reynolds i Samuel L. Jackson snimaju scenu u Rovinju.
MATIJA DJANJEŠIĆ/CROPIX

U Hrvatsku su stigli u travnju 2019., a sa snimanjem su počeli u Rovinju. Iako su se Hayek i Jackson uspjeli sakriti od fotografa, nisu odoljeli ne podijeliti dojmove na svojim profilima na Instagramu.

"Ovo izgleda obećavajuće. Hrvatska je prekrasna na prvi pogled" napisao je Jackson i svojim 4,8 milijuna pratitelja pokazao kako uživa u ljepotama Hrvatske.

image
Salma Hayek i Ryan Reynolds tijekom snimanja akcijske scene u Rovinju.
MATIJA DJANJEŠIĆ/CROPIX

Ipak, fotografi su uspjeli uhvatiti Salmu Hayek i Ryana Reynoldsa tijekom snimanja jedne od akcijskih scena u kojima popularna glumica repetira pištolj i bježi s kolegom Reynoldsom.

Čitajte i: Samuel L. Jackson i Salma Hayek sa snimanja u Rovinju: ‘Hrvatska je prekrasna na prvi pogled‘

Nakon Rovinja, filmska ekipa se premjestila u Zagreb, gdje su naši uzbuđeni srednjoškolci Klaićeve gimnazije mogli iz prve ruke gledati kako se snimaju holivudski filmovi. Čak nekoliko razreda skupilo se na ulici i gledalo kako Hayek i Jackson snimaju zajedničku scenu.

image
Salma Hayek i Samuel L. Jackson snimaju scenu za film ‘Hitman‘s Wife Bodyguard‘ u Zagrebu u okolici Mimare.






SRDJAN VRANČIĆ/CROPIX
image
Salma Hayek našim fotografima spremno pozira sa smiješkom.






SRDJAN VRANČIĆ/CROPIX

Uživancija u Hrvatskoj

Salmi Hayek Hrvatska je toliko svidjela da je tada sa suprugom François-Henrijem Pinaultom odlučila posjetiti Brijune.

Dok je na jednom u zagrljaju svog supruga, na drugoj fotografiji se glumica fotografirala sa zebrom. "Molimo, ne dirajte životinje, ali zato dirajte svog supruga", napisala je u opis fotografije koju je podijelila na Instagramu.

Nekoliko mjeseci kasnije, holivudski glumci opet su okupirali Hrvatsku, točnije Split, gdje su Hayek i njezin kolega Owen Wilson snimali scene za film "Bliss". Nakon završetka snimanja glavni glumci su odlučili predahnuti i iskoristiti vrijeme za isprobavanje dalmatinskih specijaliteta.

image
Glumci Salma Hayek i Owen Wilson nakon završetka snimanja filma ‘Bliss‘ išli su na ručak u konobu Fetivi vlasnika Radovana Piplovića u Varoši.
Duje Klarić /CROPIX

Našli su se u splitskom Varošu i sjeli u konobu Fetivi vlasnika Radovana Piplovića. Poznata splitska konoba obiteljski je posao, a 2018. godine nagrađena je i Michelinovom preporukom

Inače, ‘The Hitman‘s Wife‘s Bodyguard‘ nastavak je filma ‘Hitman‘s Bodyguard‘ koji je osvojio publiku prije dvije godine.

Linker
20. travanj 2024 08:42