Rihanna
 Neil Warner / Splash News
Zamijenit će Clooneyja i Pitta

Izašao plakat za film u kojem će Rihanna i Sandra Bullock glumiti lukave pljačkašice

Provjereni recept s popularnim licima u ulogama pljačkaša se ponavlja, ovaj put s kompletnom ženskom postavom

Kad je 1960. godine u kinima osvanuo film "Ocean's 11" publika nije znala što bi od sreće.

Press Foto
Ocean's 11

U odličnu priču o pljačkašima casina savršeno su se uklopili najpopularniji muškarci tog razdoblja, Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis, Peter Lawford i Joey Bishop, poznati i pod nazivom "Rat Pack", a 2001. godine redatelj Steven Soderbergh sličan je uspjeh ponovio s istom formulom.

Okupio je najpopularnije i najzgodnije ljude Hollywooda na istom mjestu pa su se po prvi puta u istom filmu našli George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Andy Garcia i zanosna Julia Roberts.

Press Foto
Ocean's 11

2018. donosi nam novu priču iz ove franšize, ovaj put u dosad neviđenoj varijanti, sa ženama u glavnim ulogama.

Redatelj Gary Ross neće po treći puta ponoviti istu priču već ćemo pratiti Debbie Ocean, sestru Dannyja Oceana u namjeri da izvede pljačku na godišnjoj Met gali koja je uvijek krcata slavnim osobama i skupocjenim draguljima.

Kako bi izvela pljačku, Debbie, koju glumi Sandra Bullock, okuplja ekipu lukavih zločinki, među kojima se nalaze likovi koje glume Cate Blanchett, Rihanna, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling, Sarah Paulson i Awkwafina.

Damian Lewis, glavni glumac iz serije "Homeland" glumit će negativca, bivšeg ljubavnika Dannyjeve sestre Debbie, koji je ujedno i target pljačke.

Danas je svijetlo dana ugledao prvi plakat za film u kojem ekipa slavnih djevojaka stoji odjevena u tamne kapute i jakne, sa sunčanim naočalama na očima.

Press Foto
Oceans 8

Plakat je otkrio i datum premijere - 08. lipanj 2018.godine.

Linker
18. travanj 2024 07:47