Wow!

Iz tuša pravac na snijeg! Ida Prester pohvalila se zavidnom vještinom, fanovi oduševljeni: ‘Kakva gracioznost‘

Domaća glazbenica iskorištava svaku priliku da se opusti u zimskim radostima. Sudeći po videu, jako joj dobro ide, a njezini fanovi nisu mogli vjerovati koliki je multitasker i to na snijegu!

Glazbenica Ida Prester, baš kao i njezin suprug Ivan Peševski, obožava skijanje pa svake zime bar jednom posjeti snježne padine kako bi vježbala svoje skijaške vještine.

No, malo tko je znao da je Ida pravi multitasker na skijama, čime se pohvalila na svom Instagramu, objavivši video u kojem paralelno skija i maže se zaštitnom kremom za lice na planini Kopaonik u Srbiji.

Čitajte i: Ida progovorila o kompleksima iz djetinjstva: ‘Vjerujte, nemam gotovo ni jednu fotku iz srednje‘

"Vruć dan na planini", kratko je napisala Ida, što objašnjava zašto je bila samo u tajicama i majci na bretele. Kosu je zamotala u ručnik pa se činilo da je u pancerice uskočila direktno iz tuša, što je cijelom videu dalo poseban šarm.

"Kad se skijaš i ujedno sunčaš", "Aaa, koliko si cool! Ovako snimi sljedeći spot", "Kakva lakoća i gracioznost!" - bili su neki od komentara njezinih oduševljenih pratitelja.

Čitajte i: Unesi malo boje: Ida Prester ima fantastičnu kombinaciju za borbu protiv zimske depresije

Ida i njezin suprug, koji je inače beogradski poduzetnik, su sa svojim sinovima Rokom i Rijom, nekoliko godina živjeli u Beogradu koji obožavaju, no prošle godine su se preselili u Zagreb. Dogovor s Ivanom otpočetka je bio takav da će im se baze izmjenjivati, a za Gloria.hr otkrila je zašto su donijeli tu odluku.

"Još od Rokovog rođenja imam dogovor s mojim Vanijem da će nam se baze izmjenjivati. Šest godina smo proveli u Beogradu, bome sam se naputovala. Sad je došlo vrijeme za Zagreb. Moji klijenti su uglavnom ovdje, sve više prilika mi se otvara, a pripremam i novi projekt s prijateljicom Mijom Kovačić. Pored toga, Vani je pokrenuo firmu u Zagrebu, fokusirao se na nju i puno vremena provodi ovdje. Za oboje je puno praktičnije da smo s djecom tu. Što ne znači da iz Zagreba nećemo često ići za Beograd. Meni je ostatak benda tamo, mužev restoran, djed i baka s muževe strane, hrpa prijatelja, mala sestrična Dea za koju su Roko i Rio jako vezani...", rekla je Ida.

Čitajte i: NOVA BAZA! Ida Prester s obitelji doselila u Zagreb: ‘Od Rokovog rođenja ima dogovor s mojim Vanijem‘

Bez obzira na to što im je nova baza u Zagrebu, Beograd posjećuju kad god im se za to pruži prilika. No, najviše je veseli biti bliže roditeljima.

"Moj brat živi u Stockholmu, ostali su sami. Za vrijeme karantene i potresa smo baš jako brinuli za njih, a nismo mogli prijeći granicu. Unučići ih jako vesele, jedva su ih dočekali. Vidjet ćemo, prilagodljivi smo, meni je dom i tu i tamo, a tako i djeci", dodala je Ida.

"Roko čim ugleda baku prelazi na čisti purgerski, tako starinsko zagrebački ni sa mnom ne priča. Klincima je stvarno svejedno, bar zasad. Toliko su proveli vremena već u Zagrebu da imaju svoju ekipu, malog susjeda Davida od kojeg su nerazdvojni, omiljeni parkić u Dalmatinskoj ulici.. Zagreb je njihov grad, kao i Beograd. Suprug je pak jako vezan za Beograd, svoje ljude, svoj restoran.. On će ionako morati svako malo na par dana tamo da održava pogon. Zagreb je puno manji i mirniji od njegovog rodnog grada, skroz je drugačija "vibra", ali s vremenom smo i mi postali obiteljski ljudi sa sasvim drugim prioritetima", zaključila je glazbenica.

Linker
22. travanj 2024 22:55