Matej Dokić / Hanza Media
za pamćenje

Ivana Paradžiković o rođendanu: 'Mislila sam kako dan ne može biti gori, a dočekalo me ovo'

Nagrađivana urednica i ponosna vlasnica nagrade Zlatni studio za najbolju tv emisiju i najbolju tv voditeljicu, Ivana Parađiković, s velikim zadovoljstvom podijelila je iznenađenje koje je doživjela od svojih novinara.

"Mislila sam kako dan ne može biti gori. Sve je otišlo ukrivo. I taman kad sam si natočila času vina da nazdravim rođendanu... Pozvonio mi je lik na vrata da mi kaže da mi je ogrebao auto. Sjurila sam niz stepenice izbezumljeno, a dočekalo me ovo! Moji pačići su satima puhali balone, skrivali se, kovali plan iznenađenja. Postao je tako to rodjendan za pamćenje", stavila je kraj fotografije rođendanskog automobila Ivana Paradžiković koja uvijek naglašava kako se s pričama sugovornika budi i ide spavati i da se uvijek svi iz emisije veseli kad se nešto pomakne na bolje...

instagram

Zagreb, 310817.
Ivana Paradzikovic, urednica emisije Provjereno, fotografirana na Novoj TV.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Boris Kovačev

"Bilo da je riječ o zakonima, nečijim egzistencijalnim problemima, razbijanjima predrasuda ili samo dobrim osjećajima koje uspijemo probuditi u gledateljima nakon svake emisije. Moram priznati da me to uvijek iznova gane kada shvatim koliko je malo ljudima potrebno da bi činili dobro, pričali dobro i osjećali se dobro, treba ih samo s vremena na vrijeme podsjetiti kako je dobro činiti dobro.", rekla je slavljenica koja je uspjela i puhati svjećice na torti kraj svog automobila, a smislila je i posebnu želju.

Ivana Paradzikovic
Stilist Ivana Pavic. Vizazist Lucija Juros.
Ljetno Kino Tuskanac, Zagreb
Fotograf Matej Dokic 310817
Matej Dokić / Hanza Media

Čitajte i:

Ivana Paradžiković zabrinuta jer se sve otelo kontroli: 'Svi me zovu uznemireni i uplakani'

Neustrašivi Ivana Paradžiković i Ivan Čorkalo o priči koja je potresla javnost i nastavku sage o zlostavljanju

Ivana Paradžiković ogolila je dušu za Gloria Glam: 'Imam i ja svoje trenutke kad pokleknem'

Linker
13. travanj 2024 04:54