Matej Dokić / Hanza Media
lijepa vijest

Ivana Paradžiković o agoniji kojoj je došao kraj: 'Napokon doma, vrijeme je da pustim korijene'

Voditeljica i urednica "Provjerenog" zadala si je krajem prošle godine zadatak preuređenja stana, a onda se dogodila pandemija i potres tako da se njezina misija zbog 'više sile' malo odužila, no sve je ipak došlo na svoje.

Nakon mnogih stresova zbog raznih šokova koja nam je priuštila 2020. godina Ivana Paradžiković se pohvalila jednom sretnom vijesti! Omiljena urednica uselila se svoj dom iako još uvijek nije potpuno spreman.

Ivana Paradzikovic
Stilist Ivana Pavic. Vizazist Lucija Juros.
Ljetno Kino Tuskanac, Zagreb
Fotograf Matej Dokic 310817
Matej Dokić / Hanza Media

"Evo me doma! Nemam ni kvake ni tople vode ni...ma...nebitno. Nakon sedam mjeseci agonije adaptacije, zadnjih mjesec života u gepeku i na tri adrese... Mi smo napokon doma. Mislim da je vrijeme da pustim korijene’, poručila je putem društvenih mreža.

Nagrađivanu urednicu odlikuje borba za istinu, slobodnu i ljubav. Osim što je puno puta progovorila o iskustvu rata, životu u izbjeglištvu i majčinstvu u dvadesetima, bez dlake na jeziku secira i probleme hrvatskog društva.

Ivana Paradžiković ogolila je dušu za Gloria Glam: 'Imam i ja svoje trenutke kad pokleknem'

Zagreb, 310817.
Ivana Paradzikovic, urednica emisije Provjereno, fotografirana na Novoj TV.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Boris Kovačev


Uvijek ukazuje na probleme

'Većina nije spremna učiniti ispravnu stvar, bez obzira na posljedica. Tko ne bi izbjegao platiti kaznu zbog prebrze vožnje ili pogrešnog parkinga? Djecu odgajamo tako da za život zarađujemo na lak i brz način jer se rad odavno prestao vrednovati. Tako bi odgovorila kad bi generalizirala. Ali mi Hrvati imamo nešto što se rijetko viđa. Srce veličine Afrike', rekla je Ivana za Gloriju Glam.

Ivana Paradžiković rasplakala cijelu dvoranu na fakultetu: I meni su suze potekle u potocima

Ivana Paradzikovic
Stilist Ivana Pavic. Vizazist Lucija Juros.
Ljetno Kino Tuskanac, Zagreb
Fotograf Matej Dokic 310817
Matej Dokić / Hanza Media

U intervjuima se prisjetila svojeg teškog djetinjstva i svojih prijatelja koji su prošli jednako težak put. Naime, rođena je u Sremskoj Mitrovici, odrasla u Vojvodini, ali je za vrijeme rata s obitelji protjerana - otišli su u Njemačku. Tada je imala samo devet godina, a selila se ukupno 17 puta.

Nakon svega priznaje kako zbog tog ružnog iskustva nikada nikog nije mrzila niti na to pomišlja, ali izbjegličke godine ostavile su joj traumu.

Zagreb, 290816. 
Ivana Paradzikovic, urednica emisije Provjereno Nove Tv.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markičević / Hanza Media

"Moja je obitelj jedva izvukla živu glavu, protjerani smo iz svog doma, ostali bez svega. U tuđoj su zemlji mama i tata samo htjeli raditi, zaraditi, ispočetka izgraditi neki novi svijet za nas tri sestre. Ali nismo tamo nikada pripadali jer nam nisu dali da pripadamo", napisala je jednom prilikom.

Čitajte i:

Ivana Paradžiković o rođendanu: 'Mislila sam kako dan ne može biti gori, a dočekalo me ovo'

Ivana Paradžiković nam je otkrila da joj 2019. nije bila bajna: 'Počela je gadno, dogodile su se traumatične stvari'

Ivana Paradžiković zabrinuta jer se sve otelo kontroli: 'Svi me zovu uznemireni i uplakani'

Linker
12. travanj 2024 06:05