Ronald Goršić / CROPIX
zar stvarno?

Ivana Paradžiković ima opravdan razlog za slavlje, Zoran Šprajc se nije mogao suzdržati od komentara

Urednica i voditeljica emisije 'Provjereno' nakon ljeta prepunog pustolovina pohvalila se iz svog doma svojim novim najdražim postignućem.

"Dobro jutro, kako ste vi?", napisala je kraj fotografije na kojoj drži pohvalnicu rektora sa sveučilišta Sjever urednica Ivana Paradžiković i dodala da se tijekom karijere drži mota 'učiš dok si živ'. Sveučilište Sjever je visokoškolska institucija koja djeluje u dva ravnopravna moderno opremljena sveučilišna centra s ukupno 26 studijskih program. Djeluje u Varaždinu i Koprivnici.

Zdrava konkurencija

Komentar koji je sve nasmijao došao je od Zorana Šprajca koji se britkim komentarom javio prvi: "Zar stvarno moraš pokupiti baš sve nagrade?", a referirao se na nagradu Zlatnog studija gdje je prošle godine dominirala njegova kolegica s konkurentske televizije. Na dodjeli medijskih nagrada Zlatni Studio najboljom TV emisijom godine proglašena je emisija "Provjereno" Nove TV, a njihova Ivana Paradžiković dobila je najviše glasova u kategoriji za TV voditelja/voditeljicu godine. "Nisam ovo očekivala, pogotovo jer sam bila u kategoriji sa Šprajcom, a on je nepobjediv... Bio je do danas!", zaključila je tada Paradžiković.

Zagreb, 060320.
Prisavlje.
U HTV-ovom studiju Anton Marti odrzava se dodjela najvece medijske nagrade Zlatni Studio u izboru citatelja tjednika Studio Jutarnjeg lista.
Na fotografiji: Zoran Sprajc, Ivana Paradzikovic.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
Tomislav Kristo / CROPIX
Zoran Šprajc nije zamjerio kolegici na to što ga je skinula s trona...

Minulog ljeta iskušala je nešto novo u životu, skakala je padobranom, a iskustvo opisala kao čistu ekstazu

Proslavljena urednica i avanturistica nije propustila ni ove praznike iskušati nešto novo. "Mogu samo reći - osjećaj je spektakularan. Slobodan pad, kada ti tijelo juri 200 kilometara na sat kroz oblake na 4000 metara iznad tla, jednostavno je nešto što je teško riječima opisati. Tijelo ti preplavi takav adrenalin. Ekstaza. Dugo još nakon što smo dotaknuli tlo, nisam mogla sebi doći. Zapravo, jutro poslije probudila sam se s osmijehom od uha do uha" rekla je urednica u nedavnom razgovoru za Gloria.hr i dodala da nije isključeno da će idući put skočiti "rame uz rame" sa sinom Hugom (14).

Privatna arhiva
'Dugo još nakon što smo dotaknuli tlo, nisam mogla sebi doći.', rekla je voditeljica...

Čitajte i:

Ivana Paradžiković bez razmišljanja je skočila padobranom: 'Nisam mogla doći sebi!'

Slađu pusu nije mogla dobiti: Ivana Paradžiković ovom frajeru godinama ne može odoljeti

Ivana Paradžiković pronašla je komadić raja na zemlji, a u badiću šalje poruku svim damama

Linker
18. travanj 2024 14:47