Došla biciklom

Ivana Paradžiković dirljivim potezom opet pokazala zašto je obožavaju: ‘Ne zaboravi da jedna rečenica može spasiti život‘

Donedavna televizijska voditeljica i urednica i dalje je omiljeno lice građana, tako se Ivana pohvalila jednim posebnim poznanstvom koje je proizašlo iz njezina posla.

Novinarka i donedavna voditeljica Ivana Paradžiković odlučila je prekinuti šutnju i izolaciju, barem što se tiče komunikacije na društvenim mrežama. Nakon nedavne objave o završenom magisteriju, bivša urednica i voditeljica emisije "Provjereno", svojim je pratiteljima otkrila i onu drugu stranu koju joj je pojavljivanje na ekranima donijelo u život. Poznanstvo je to s kojim se ponosno pohvalila na Instagramu.

"Nikad ne zaboravi da minuta tvog života, jedna rečenica, osmijeh, gesta...nekome može spasiti život. Mihaelu nisam poznavala do danas. Strastvena obožavateljica. Do te mjere da je na put na koji ide, ponijela pun kufer majica s mojim slikama. Pomalo bizarno, misliš? Zato što ne znaš. Mihaelin najbolji prijatelj si je prije nekoliko godina oduzeo život...i ona je pomišljala na najgore. Ali tada sam ja na televiziji rekla nesto za sto se ona uhvatila...jednu rečenicu, ponudila sam joj jednu slamku spasa zbog koje je povjerovala da život vrijedi", napisala je na početku podulje objave Paradžiković - uz fotografiju na kojoj grli obožavateljicu Mihaelu.

Čitajte i: Konačno lijepe vijesti! Ivana Paradžiković krenula u novo životno poglavlje

Čitajte i: Ivana Paradžiković otišla s Nove TV, vijest nam je potvrdio njezin odvjetnik: ‘Raskid ugovora bio je sporazuman‘

Sasvim obična žena

"Neki dan, nakon objave da sam magistrirala, poslala mi je poruku da će i ona nastaviti sa šklovanjem, a danas je prolazila kroz Zagreb na putu prema Visu gdje ide odraditi sezonu. Sjela sam na bicikl, odvezla se do autobusnog, samo da je zagrlim..da joj kažem da ona vrijedi, da ustraje u svom školovanju, da bude vrijedan radnik sada tamo gdje putuje..", objasnila je kako je došlo do susrea s mladom ženom s kojom nekadašnje TV lice i dalje održava kontakt.

"I da ja nisam nikakvo izvanzemaljsko, nadnaravno biće vrijedno obožavanja. Obična sam, ništa drugačija od nje same, čovjek od krvi i mesa. Nikad ne zaboravi da minuta tvog života, jedna rečenica, osmijeh, gesta...nekome moze spasiti život!!", ponovila je za kraj i istaknula poantu svoje objave Ivana.

Prošlog je tjedna Paradžiković otkrila da je završila magisterij na varaždinskom Sveučilištu Sjever gdje se nudi 26 studijskih programa iz tehničkog, biomedicinskog, društvenog i umjetničkog područja, Odnosi s javnošću jedan je od 10 studija na diplomskoj razini.

Linker
18. travanj 2024 21:01