Zasjenila je mnoge

Ivana Kovač zablistala u crvenoj toaleti, ali nam je priznala da je bijela ipak njezina ‘prava‘ boja

Kći legendarnog Miše Kovača oduševila je modnim izborom na svečanoj dodjeli nagrada Zlatni studio, gdje je na pozornici otpjevala i očeve hitove, a otkrila nam je s kime obožava surađivati i što joj znači Hajduk.

Poznata glazbenica i kći Miše Kovača, Ivana Kovač pojavila se na dodjeli Zlatnog studija i oduševila svečanim outfitom domaćeg brenda BiteMyStyle iza kojeg stoji dizajner Zoran Aragović te pokazala kako parira svjetskim divama. Ivana se pojavila u raskošnoj crvenoj haljini i besprijekornim stajlingom zasjenila mnoge druge zvijezde.

Osim što je modnim izborom napravila pun pogodak, Ivana je s kolegama Alenom Nižetićem i Giulianom nastupila na pozornici pjevajući legendarne hitove svoga oca te tako oduševila stasom i glasom. Ovo je njezino prvo pojavljivanje nakon što je zdravstveno stanje njezina oca zabrinulo domaću javnost, a otkrila nam je i kako je Mišo.

image

Ivana je s kolegama Alenom Nižetićem i Giulianom nastupila na pozornici pjevajući legendarne hitove svoga oca.

DAMIR KRAJAC/CROPIX CROPIX

"Nažalost, tata nije s nama večeras, ali najvažnije je da je dobro. Mora se paziti pa večeras gleda dodjelu na malom ekranu", rekla je iskreno. Priznala je i kako je, unatoč tome što je u crvenoj haljini zablistala poput prave dive, bijela njezina boja, a sve zahvaljujući iskrenoj ljubavi prema omiljenom klubu.

Zna se što je broj jedan

"Tatina pjesma je himna hajduka, on je meni tijekom života pokušao puno stvari otkriti, ali mnoge mi se u startu nisu sviđale. No, ono što sam od prvog dana obožavala su Hajduk i Elvis, pa će bijela uvijek biti moj broj jedan", kazala nam je Ivana.

Čitajte i: Naše zvijezde jedva su dočekale prvi red carpet ove sezone: Severina je zablistala u posve neočekivanoj haljini

image

Ivana se pojavila u raskošnoj crvenoj haljini s potpisom Zorana Aragovića i besprijekornim stajlingom zasjenila mnoge druge zvijezde.

DAVOR PONGRACIC/CROPIX CROPIX

Sama haljina u kojoj je glazbenica zablistala govori o uspješnoj suradnji i razumijevanju između Ivane i Aragovića, a priznala nam je da je s njegovom kreacijom doista teško pogriješiti. I dizajner Aragović nam je otkrio kako obožava surađivati s glazbenicom.

"S Ivanom surađujem već nekoliko godina dizajnirajući joj odjeću za nastupe na festivalima i videospotove. Ivana iznese neku svoju baznu ideju i dalje sve prepusti meni, a tako je bilo i uoči dodjele Zlatnog studija. Ideja je bila da osmislimo elegantnu toaletu u crvenoj boji, ali s mojim potpisom. S obzirom na to da Ivana voli 'moje rukave' koji su puni volana i naglašenog volumena odlučio sam to uklopiti u dugu haljinu koja je formom veoma jednostavna, no s naglašenim rukavima i dekolteom", rekao je dizajner Zoran Aragović.

Linker
23. travanj 2024 16:18