Preslatko

Ivana Kindl prisjetila se uspomene iz djetinjstva i otkrila kome je rezervirala posebno mjesto u srcu!

Glazbenica je oduvijek voljela životinje, osobito mačke, koje su joj pomogle da se othrva depresiji.

U blagdansko vrijeme često nas uhvati nostalgija za prošlim vremenima i Božićem kakav smo slavili kada smo bili djeca. Naša glazbenica Ivana Kindl na svom je Instagramu podijelila fotografiju na kojoj s bratom Brankom drži svoje dlakave ljubimice, priznavši da je oduvijek voljela mačke.

"Oduvijek okruženi macama. Buraz Branko drži Laru u rukama, prvu macu koju sam spasila s ceste, a ja njezinog sina Olija", sjetno je napisala Ivana.

Inače, glazbenica je poznata ljubiteljica životinja te je u čast napuštenim životinjama snimila božićni singl "Božić je i njima". Video je nastao od snimaka brojnih udomitelja sa svojim spašenim ljubimcima, a u prvom dijelu spota nalaze se štićenici raznih udruga i skloništa koji traže dom. U spotu se pojavljuju i poznata imena koja su otvorila srce i vrata svog doma napuštenim životinjama.

"Iznimno je važno osvijestiti odgovornost koju bi svi trebali imati prema životinjama koje usamljeno pate, osobito u hladnim zimskim vremenima. Svatko tko je progledao srcem dobro zna kakvu ljubav i sreću ta predivna bića donose u naše živote. Ne zaboravimo, bez flore i faune ljudi ne bi mogli funkcionirati, zato je važno educirati se i to osvijestiti”, poručila je Ivana koja je nedavno kao gošća Gloria Talksa priznala da je patila od depresije.

Međutim, uspjela se izvući iz tog grotla zahvaljujući antidepresivima, energetskim masaža i - ljubavi prema mačkama. Također je priznala da ne želi imati djecu.

"Htjela sam o tome progovoriti jer je kod nas sve živo tabu. Bilo je situacija kad sam htjela djecu, ali glavni razlog (da ne želim) je da sam pre, pre, presenzibilna. U četrdesetima se jednostavno zabetoniralo - NE. Shvatiš jednostavno to. Ja volim djecu, okružena sam djecom, ali ću se ipak u ovom svom životu posvetiti životinjama više", zaključila je.

Linker
18. travanj 2024 22:45