Mario Kučera
zabrinuta je

Ivana Kindl: 'Imala sam komplekse zbog manjih grudi, ali nije mi jasno zašto žene ovo sebi rade'

Šokirana izgledom omiljene glumice, domaća pjevačica raspisala se o nametnutim idealima ljepote i zaključila kako svoje nesavršenosti trebamo prihvatiti, a ne ih pokušati ispraviti.

"Nije mi jasno zašto žene ovo sebi rade? Pogledajte što je Lara Flynn Boyle ili Donna iz Twin Peaksa napravila od sebe?! A bila je toliko prekrasna, prirodna senzualna ljepota, uz krhku građu, djelovala mi je poput Audrey Hepburn. Šokira me njezin izgled danas. Imam i ja komplekse kao i svaka žena, ali nosim se s njima. Na tretmanima lica nikad nisam bila. Imam borice oko očiju i samo ako sam neispavana izgledam umorno, 'zgužvano' i natečeno. U tom slučaju rashladim masku i stavim ju na to područje", stoji u objavi Ivane Kindl na društvenim mrežama koja priznaje da je imala komplekse zbog manjih grudi, ima celulit i da je baš briga za to.

"Prije sam bila iskompleksirana manjim grudima, ali hej, grudi pred srednje godine još malo 'buknu'.. Primijetila sam to kod jedne kolegice, a meni se to isto dogodilo. Mislila sam da se to dogodi nekim ženama nakon poroda, ali eto, hormoni rade svoje", dodala je Kindl i poručila svima...

"Žene, nemojte bježati od prirodnog izgleda jer savršenstvo ne postoji, nesavršenstvo je šarmantno i unikatno, ako se znaš nositi s tim. Svi starimo i to je normalan proces, bitan je duh, to pomlađuje!", poručila je 41-godišnja pjevačica koja se glazbom bavi od djetinjstva, na sceni je sedamnaest godina, a svojim snažnim vokalom jednako savršeno “pliva“ u soulu, džezu, R&B-u, funku, popu i rocku.

Linker
17. travanj 2024 09:55