Vladimir Dugandžić / CROPIX
Vrijeme za 'osvetu'

Ivan Perišić nakon tajne svadbe napravio mali gaf, no razumljivo je, pred njim je pravi stres!

Nogometna utakmica između Francuske i Hrvatske pred nama je večeras. Uoči prilike za 'osvetu' za SP u Moskvi, naši dečki pokazali su veću razinu odgovornosti od svojih francuskih kolega.

Hrvatska reprezentacija dobila je priliku za sportsku osvetu koju su nam Francuzi zadali na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji 2018. Sraz svjetskih doprvaka i prvaka pred nama je večeras. Vatrenima je puno uspjeha i sreće na službenim profilima na društvenim mrežama poželio i Hrvatski nogometni savez.

Hrvatski nogometaši oprezniji od francuskih

Dok uzbuđenje pred utakmicu raste, dečki se pripremaju, a s kolegama iz Francuske već su se sreli i sumirali dojmove sa SP-a u Moskvi. Mateo Kovačić, Dejan Lovren i Ivan Perišić fotografirani su u društvu francuskih nogometaša, koji su demonstrirali smanjenu svijest o širenju koronavirusa. Dok su naši nogometaši pri susretu s kolegama nosili zaštitne maske, Francuzi to nisu učinili.

Simpatična omaška Ivana Perišića i Ćorlukina 'mirovina'

Obožavatelji su primijetili i simpatičnu grešku Ivana Perišića, koji je na jednoj od fotografija platnenu masku nosio okrenutu na krivu stranu što je vidljivo po izokrenutom vizualu HNS-a. Ivanova omaška ostaje tako simpatična epizoda za povijest, barem će to biti jednog dana kad ćemo se ovih dana samo prisjećati.

Naši dečki negativni na koronavirus

Treba naglasiti da su svi naši reprezentativci negativni na koronavirus. Svjedoče o tome pristigli rezultati testiranja na virus SARS-CoV-2, koje je obavljeno u Parizu uoči utakmice između Francuske i Hrvatske. "Svi igrači i članovi stožera hrvatske reprezentacije koji su došli u Pariz negativni su na novi koronavirus te će moći sudjelovati na utakmici 2. kola Lige nacija protiv Francuske", objavljeno je u utorak na stranicama Hrvatskog nogometnog saveza.

Radi se o redovnom testiranju sukladno UEFA-ifinom protokolu za povratak igri, trećem tijekom ovoga okupljanja, uz dodatno testiranje koje je HNS proveo prije okupljanja reprezentacije. Niti na jednom testiranju nije bilo pozitivnih igrača hrvatske reprezentacije.

Pred reprezentativcima je svakako stresan dan, no za to vrijeme se jedan od heroja iz Rusije ipak aktivno - odmara. Vedran Ćorluka, naime, uživa u babljem ljetu u Istri. U rodnom kraju svoje supruge Franke, Ćorluka uživa u toplini, prirodi i vožnji biciklom. I neka - Vedran je zaista zaslužio uživati u 'umirovljeničkim' danima!

Čitajte i:

Ekskluzivno doznajemo! Ivan i Josipa Perišić sklopili crkveni brak, u strogoj tajnosti vjenčali se na Šolti

Franka Batelić nakon najsretnije dvije godine života poručila suprugu: 'Sve znaš'

'Hrabar je!': Izabel Kovačić skinula sve sa supruga Matea

Linker
16. travanj 2024 20:58