nakon dokumentarca

Isprika na koju se čekalo godinama! Timberlake se konačno obratio Britney: ‘Znam da sam pogriješio‘

Glazbenik se ispričao bivšoj djevojci zbog načina na koji se odnosio prema njoj nakon što su prekinuli ljubavnu vezu. Justin Timberlake je, smatraju mnogi, uvelike doprinio medijskom linču s kojim se Britney Spears nosila dugi niz godina.

Dokumentarni film "Framing Britney Spears" najveća je ovotjedna tema u stranim medijima, a o teškoj sudbini pjevačice govore svi - od njezinih obožavatelja do medijskih djelatnika i stručnjaka. Mnoge je ljude, pak, razbjesnilo ponašanje njezinog nekadašnjeg dečka Justina Timberlakea, koji je, po mišljenju mnogih, utjecao na negativnu medijsku sliku koja se nakon njihovog prekida počela stvarati o Britney.

Čitajte i: Nevina u ludnici! Potresni dokumentarac o Britney Spears zgrozio detaljima o tužnom životu glazbene dive

Sve ove godine - Timberlake je čekao da se ispriča Britney, no i to je pjevačica dočekala.

Uputio je glazbenik bivšoj djevojci javnu ispriku, a ispriku je uputio i kolegici Janet Jackson, koju nije zaštitio nakon što je u poluvremenu Super Bowla 2004. godine tijekom nastupa s njim slučajno pokazala grudi zbog nezgodnog kostima koji je nosila.

Čitajte i: Tko je smjestio Britney Spears? ‘Ogavno je kako se odnose prema njoj‘: Novi dokumentarac otkriva puno

U dugoj objavi na Instagramu Timberlake se ispričao i priznao da je profitirao od industrije koja odobrava rasizam i mizoginiju. Njegove riječi isprike podržala je i supruga Jessica Biel.

"Vidio sam poruke, tagove, komentare na društvenim mrežama i želim odgovoriti na njih. Iskreno mi je žao za sve trenutke u mom životu kada su moji potezi doprinijeli problemu, što nisam progovorio o onome o čemu je tada bilo potrebno. Svjestan sam da sam se ponio krivo u ovim trenucima, ali i mnogim drugima, kao i da sam profitirao od sistema koji je širio mizoginiju i rasizam. Posebno se želim ispričati Britney Spears i Janet Jackson, to su žene do kojih mi je stalo i koje poštujem. Znam da sam pogriješio", napisao je na Instagramu između ostalog Timberlake.

image
Justin i Britney bili su u vezi nekoliko godina, a nakon što su prekinuli, mediji su nju označili krivom za prekid, insinuirajući da je bila nevjerna. Timberlake je takve glasine i sam podgrijavao, a pjevačica je padala u sve veću medijsku nemilost.
BEI/SHUTTERSTOCK
Linker
20. travanj 2024 06:23