slavlje u splitu

Iris Livaja poljupcem čestitala suprugu Marku pa pozirala s osvojenim trofejem: ‘Hajduk živi vječno!‘

Bivša splitska manekenka pridružila se proslavi osvajanja Hrvatskog nogometnog kupa, a javno je zahvalila suprugu i cijeloj momčadi Hajduka.

"Možda kasnimo... Čujem neke komentare. Mi nikada ne kasnimo, samo vi negdje žurite... Hajduk živi vječno. Idemo dalje. Još jači. Cili Split poludi. Hvala ti ljubavi, hvala cijeloj momčadi, cijelom Hajduku", poručila je putem Instagrama Iris Livaja pored fotografije na kojoj ona i suprug Marko poziraju s osvojenim trofejem.

Bivša manekenka s tribina je pratila utakmicu koja je donijela Hajduku trofej. Naime, splitski klub je na Poljudu u finalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa pobijedio Rijeku rezultatom 3:1.

Fotografi su snimili Iris kako poljupcima čestita suprugu na pobjedi.

image

Iris Livaja poljupcem čestitala suprugu Marku.

FOTOGRAFIJE: BOZIDAR VUKICEVIC CROPIX

Iris i Marko vjenčali su se početkom svibnja u crkvici u splitskom parku Sustipanu gdje su prošlog ljeta krstili svog sinčića Lorenza. Malena djeveruša na obredu bila je njihova kćerkica Elizabet.

Potom su slavili u obližnjem restoranu Adriatic zajedno sa svojih stotinjak uzvanika. Među njima su bile pjevačica Doris Dragović sa suprugom Budimirom, koja je rođakinja od Iris, te njezina dugogodišnja prijateljica i jedna od kuma malenog Lorenza, glumica Ana Gruica Uglešić.

Linker
21. travanj 2024 15:25