mjera predostrožnosti

Ipak su nam mazali oči! Cynthia Nixon i Kristin Davis otkrile su da su snimljene lažne scene ne bi li se omeli spojleri

Tobože zaprepašten voditelj Steven Colbert u svom showu upitao ih je ‘Niste valjda to učinile?‘, na što su glumice, uz vragoljast osmijeh, potvrdno kimnule glavom. Također ga je zanimalo hoće li Carrie imati novog partnera...

Sad je i službeno: na snimanju nove serije „Sex i grad” snimljeno je diljem New Yorka mnogo lažnih scena kako bi se zbunili fanovi i spriječilo prerano otkrivanje o čemu je riječ u deset novih nastavaka dugo iščekivane HBO Max serije, čija je premijera bila 9. prosinca.

Dosad neviđene mjere predostrožnosti protiv spojlera poduzete su zato da obožavatelji neometano uživaju u dogodovštinama Carrie Bradshaw, Mirande Hobbs i Charlotte York, na što su dugo čekali.

image

Snimljeno je nekoliko lažnih scena, a koje su zaista lažne, vidjet ćemo uskoro.

HBO

Sada su ponešto starije, iskusnije i zrelije, ali ništa manje zanimljive, britke i očaravajuće u odjeći i cipelama koju želimo nositi i obuti nakon svake odgledane epizode...

Čitajte i: Pogledala sam 'I tek tako' i doživjela šok za šokom: Premalo humora, nimalo seksa i jedno ključno pitanje - što je s modom?

Snimanje lažnih scena potvrdile su Cynthia Nixon (55) i Kristin Davis (55) gostujući u „The Late Showu” s voditeljem Stephenom Colbertom, piše Mail Online.

- Niste valjda to učinile? - upitao ih je tobože zaprepašteni Colbert.

- Možda baš jesmo ... - odvratile su glumice uz vragoljasti osmijeh.

Potom su se s tugom osvrnule na voljenog, prerano preminulog kolegu Willieja Garsona koji je snimio prve tri epizode nove serije prije nego što je, u rujnu ove godine, podlegao raku gušterače u dobi od 57 godina.

image

Sarah Jessica Parker, Kristin Davis i Cynthia Nixon na setu 'And Just Like That'.

LANDMARK MEDIA/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Voditelj popularnog talk showa sa žaljenjem je otkrio gledateljima da prije premijere ne smije prikazati ni najmanji isječak serije, čak ni lažne scene. Svejedno je pokušavao izvući pokoji detalj iz svojih gošći. Sve zanima ima li Carrie Bradshaw – nakon što su u medije dospjele fotografije sa seta u Parizu na kojem ljubi drugog muškarca, a ne Facu, drugog u svom životu? - no Cynthia Nixon i Kristin Davis bile su neumoljive.

Čitajte i: Novi nastavci kultne serije 'Seks i grad' s muškog stajališta: Teško je suočavanje s novim svijetom

- Želimo da obožavatelji uživaju u seriji. Mislim da je to najbitnije. Uz toliko opreza kojim je spriječeno prerano otkrivanje detalja, nema smisla da to mi sad učinimo – zaključila je Kristin Davis.

Linker
25. travanj 2024 06:47