GLORIA TALKS

Ingrid Divković prvi put o prekidu veze nakon sedam godina: ‘Dogodila se krucijalna stvar‘

Novo izdanje "Gloria Talksa" progovara o ljubavi u doba pandemije. Idealna gošća za tu temu definitivno je Ingrid Divković, književnica, blogerica, ali i ekspertica za veze, koju je šira publika imala priliku upoznati u RTL-ovom showu "Brak na prvu".

Godina 2020. prepuna je izazova, kako na poslovnim, tako i na privatnim planovima. Svjedoci smo u našoj okolini kako svakoga dana pucaju veze, brakovi i prijateljstva. I pucaju i inače, ali ove godine posebno. "Gloria Talks" ovog puta progovara upravo o tim temama. Gošća se nametnula sama po sebi, književnica i blogerica Ingrid Divković imala je u najmanju ruku 'ludu' godinu. S Ingrid smo razgovarali u u prostorima knjižare "Hoću knjigu".

Nakon što je prekinula sedmogodišnju vezu nije se ni nadala da će ju ljubav pogoditi i prije nego što je mislila. Za Gloria Talks Ingrid je ispričala sve o počecima fatalne ljubavi s Lukom Budakom.

Kroz svoj spisateljski rad profilirala se i kao osoba koja zna puno o ljubavnim odnosima pa se tako primila posla u RTL-ovoj emisiji 'Brak na prvu', gdje je kandidatima pomagala da nađu onu pravu. Ne znamo koliko su kandidati našli pravu, no Ingrid je definitivno našla pravog i to u showu u kojem je radila. On je, već sigurno svi znate, Luka Budak.

image
Spisateljica Ingrid Divković s našim moderatorom Danielom Delaleom.
DAMJAN TADIC/CROPIX

S Divković smo prošli stvari koje bi vas definitivno mogle zanimati, komentirali smo prekide i razvode, ali i nikada puniju 'ljubavnu burzu'.

Samo za "Gloria Talks" Divković je otkrila kako se osjećala nakon prekida sedmogodišnje veze, ali i zašto se to dogodilo. Osvrnula se i na brzi ulazak u novu vezu te na odnos sa svojim novim partnerom.

POGLEDAJTE I:

Ivana Kindl o važnoj odluci: 'Bilo je situacija kad sam željela djecu, ali sad se jednostavno zabetoniralo - NE'

Naš vrhunski onkolog otkriva kako je obolio od karcinoma i sam se izliječio

O raku dojke govore Ivana Kalogjera, Ljiljana Pranjić i Mija Dropuljić

Nevena Rendeli-Vejzović, Ana Stunić i Ida Prester govore o društvenim mrežama

Što o hejtanju influencera misle Lana Jurčević, Maša Zibar i Lana Rosandić

O muško-ženskim odnosima s razlikom u godinama pitali smo Sandru Bagarić, Tončicu Čeljusku i Borisa Blažinića

Luka Nižetić, Karmen Matković-Melki i Martina Validžić o hrani i dijetama

Tia Mamić potpuno iskreno o Ljubi Jurčiću, novcu i sinu

Linker
14. travanj 2024 16:12