RTL
Neočekivani obrat

Ingrid Divković ljubav pronašla s Lukom iz 'Braka na prvu', uskoro će se zato doseliti u Zagreb

Nakon sedam godina duge veze 'pukla je ljubav' s fitness trenerom Daliborom Petrinićem... Popularni show ljubav je, umjesto kandidatkinjama, donio stručnoj suradnici koju su mnogi tijekom prikazivanja showa napadali zbog njezinih referenci.

Nakon sedam godina duge veze 'pukla je ljubav' s fitness trenerom Daliborom Petrinićem... Popularni show ljubav je, umjesto kandidatkinjama, donio stručnoj suradnici koju su mnogi tijekom prikazivanja showa napadali zbog njezinih referenci.

Popularna riječka književnica i blogerica Ingrid Divković (35) posljednjih je tjedana došla u fokus javnosti gostujući u popularnom televizijskom showu "Brak na prvu", koji se prikazivao na jednoj domaćoj komercijalnoj televiziji. Posljednjih sati, pak, mediji su se raspisali o zanimljivom epilogu ovog showa - umjesto vijesti o parovima koji su neočekivano ipak završili zajedno, piše se o ljubavnoj vezi stručne savjetnice u showu - Ingrid Divković i mlađahnom Luki Budaku (29), koji je u showu bio jedan od kandidata.

Kad smo prije nekoliko dana pisali kako se Divković našla na udaru hejtera upravo zbog angažmana u prvom izdanju spomenutog showa, nitko nije očekivao da iza njene reakcije da iz članka izbacimo crticu o bivšoj vezi, stoji romansa koja se razvila kad su se kamere ugasile.

Naime, Luka Budak u spomenutom je showu bio par s Nadijom Amić. Međutim, brzo se doznalo kako njihova veza nema budućnost, odnosno da će ostati u prijateljskim odnosima. Otkriveno je tada kako se Luka pokazao nespremnim za odgovorniji odnos kakav je očekivala dodijeljena mu partnerica.

Međutim, kako piše RTL, Ingrid i Luka su nakon završetka showa otišli na kavu u Zagrebu ni ne sluteći da će se to pretvoriti u predivu ljubavnu priču...

Kako je izjavila Divković, Luki ju je privukla "nevjerojatna ljudska toplina, inteligencija i nesvakidašnja životna energija", iako se brani kako je na sve kandidate tijekom showa gledala s profesionalne strane (upravo taj dio - profesionalno, bio je povod za spomenute hejterske napise).

S obzirom na to da ona živi u Rijeci, a Luka u Zagrebu, Divković je izjavila kako o preseljenju razmišlja još od prošle godine te, između ostalog rekla: "Za Rijeku me, osim moje uže obitelji, nekoliko prijatelja i mora, ne veže više ništa pa mi preseljenje u Zagreb neće teško pasti."

"Prst u uho i briga te. Za sve skeptike, fanatike, beskičmenjake i dežurne kritizere. Briga te za sitne duše koje neprestano viču. I bezazlene tračeve koji te se ne tiču. Prst u uho i briga te. Za ravnodušne, bahate, cinične i hladne, njihove su duše siromašne i gladne. Briga te za etikete i cijene što lete u nebesa. Fućkaš sve što te dovodi do stresa. I zato briga te. Za sve izmišljene brige, laži i intrige, to su krive fige, ljudske prefrige. Briga te samo ima biti koga u kuću i u srce primaš. Tko je s tobom kada zadobiješ duboke rane, i tko ostaje kada preživiš najteže dane. Tvoje je samo da ljubiš, da poštuješ i voliš. Jer u duši čovjekovih zdravih misli, nema, niti će ikada biti bolesnih primisli." napisala je Divković na svojem Facebook profilu krajem mjeseca. Možemo samo nagađati o kome je i o čemu pisala, pa sami zaključite.

S druge, pak, strane Luka ne skriva vezu ni privatno, a ni javno, pa je tako jučer podijelio objavu RTL-a za koji su zajedno dali intervju o svojoj vezi, a prije nekoliko dana objavio je i fotografiju s kulisom mora...

Inače, iako je od ranije poznata pratiteljima društvenih mreža po svojim inspirirajućim citatima, u književnim je krugovima i među ljubiteljima knjige ova autorica ostala zapamćena po naslovima "Sanjari i borci", "J..be li vas ego?", "Knjiga za divlju ženu" i "Živi mi se".

Podsjetimo, Ingrid ne vjeruje u granice, pa se tako 2015. s tadašnjim partnerom Daliborom Petrinićem, osobnim fitness trenerom, i njihovim labradorom Maxom preselila na godinu dana na Tenerife.

"Bili smo jednom prije toga i jako nam se svidjelo. Ideja je bila da Dalibor radi kao fitness trener za turiste, a meni je ionako bilo svejedno gdje pišem. Bilo je lijepo, ali nakon nekog vremena na otoku sam se počela osjećati izolirano. Nedostajala mi je Rijeka, druženja s čitateljicama, kulturni događaji... Pa sam se u lipnju 2016. vratila u Hrvatsku" ispričala nam je tada Ingrid. Veza s Petrinićem pukla je nakon sedam godina.

Vijest o prekidu javnosti je prenio njezin sad već bivši partner dirljivom objavom na Instagramu, između ostalog, napisavši: "Svi vi koji me duže vrijeme pratite putem interneta znate da ne volim previše otkrivati svoj privatni život, ali vjerojatno znate da sam imao jako lijepu vezu s jednom predivnom dušom koja se zove Ingrid Divković. S obzirom na to da je prošlo 3 mjeseca kako više nismo skupa, htio sam vam samo reći da je naša veza završila. ...
Razlog prekida nije nikakva treća osoba, već smo jednostavno došli do kraja našeg puta. U 7 godina smo imali puno predivnih trenutaka na kojima sam beskrajno zahvalan i koje ću uvijek pamtiti. I znam da smo jedno drugom ostavili neizbrisiv trag u srcima i dušama. ....

Zauvijek ćemo biti povezani bez obzira što nastavljamo svaki svojim putem ... Hvala ti na predivnih 7 godina draga moja, ostavila si neizbrisiv trag na mom srcu..."


ČITAJTE I:

Ponovno će svi pričati o Ingrid Divković - njezine tri žene slomit će i one nedodirljive

Ingrid Divković: Autorica knjiga za samopomoć dokazuje da je moguće živjeti od pisanja

Linker
26. travanj 2024 06:03