Indira Levak
 Instagram
Vježbanje u dvoje

Indirina 'sprava za mučenje': Ova fitness kreacija zaslužna je za njezinu top formu

Glazbenica napornim vježbanjem održava svoju kondiciju i top formu, a u tome ima bezrezervnu podršku svog supruga, koji osim što i sam vježba i nadzire njezin napredak, inovativnim spravama u njihovoj teretani pronalazi nove načine za što bolju učinkovitost - kako to izgleda u njihovoj obitelji pokazala je u video snimkama.

Nije tajna da naša pjevačica Indira Levak uživa u braku sa suprugom Miroslavom, jer ovaj par dijeli mnoge zajedničke strasti - a jedna od njih je definitivno ljubav prema vježbanju. Mnogo puta je Indira hvalila svog Mireka, koji ima zlatne ruke te u njihovoj kućnoj teretani stalno uvodi inovacije i sam radi sprave za vježbanje. Ovog je puta videom na Instagramu pokazala kako vježbaju Levaki u svom domu i pritom nasmijala pratitelje.

EKSKLUZIVNO: Zavirite prvi u Indirine apartmane u Fažani, koje je uredila svojim namještajem!

"Šefe stigla sam, opet nešto novo, opet nekakve nadogradnje. Što si pripremio danas?", pita pjevačica svog supruga koji je već naveliko trenirao u njihovoj kućnoj teretani.

Na to joj je on odgovorio da tog dana trenira noge. Istog je trena Indira zauzela mjesto na orbitreku i snimila nekoliko selfija, dok je istovremeno zadirkivala muža koji je odradio intenzivan trening nakon čega je osjećao bol u nogama.

Nakon kardio zagrijavanja Indira je pristupila posebnoj spravi koja je djelo njenog Miroslava, a kroz razgovor ovaj par objašnjava da se ona može koristiti za svašta (interpretaciju prepuštamo vama).

Priprema za nadolazeće nastupe

"Sad će da te muči", zadirkuje pjevačicu suprug. Indira se "zakačila na spravu" i pomoću nje počela raditi čučnjeve pod opterećenjem, dižući utege pomoću pojasa na pasu.

"Nema opterećenja na donjem dijelu leđa, zapravo je ono na kukovima. Savršeno", komentirao je Miroslav. Zatim je pjevačica na istoj spravi počela vježbati i ruke.

"Ajde daj malo drugima da rade i ja bi sad malo na njoj", ponovio je nekoliko puta suprug u šaljivom tonu, dok je naša pjevačica samo mirno vježbala.

"Ne, dva koncerta me čekaju ...", veselo mu je uzvratila Indira koju idućeg vikenda doista čekaju dva nastupa. U petak 14. kolovoza nastupa u Budvi, a u subotu 15. kolovoza u Imotskom.

To su za glazbenicu svakako pozitivne novosti, zbog svima poznate situacije s pandemijom. Indira je medijski istupala u više navrata apelirajući da se glazbenicima omoguće nastupi.

U međuvremenu, dok se stvari ne vrate u normalu, ona i suprug Miroslav održavaju tijela u top formi te se brinu za vlastite apartmane, koje je pjevačica nedavno ekskluzivno pokazala za Gloria.hr.

Pročitajte i:

Indira u strahu od gladi pozvala Capaka na rakijicu: 'Ne tražim milostinju, želim pošteno zaraditi svoj novac'

Kad nema tko, onda će Miro! Indira kao 'pokusni kunić': Svakako ću mu se odužiti!

Indira i Miro: ''Koja nam je ovo godišnjica? Peta, odgovara Indira. Ali to si mi rekla i prošle godine!

Linker
23. travanj 2024 17:30