ZVIJEZDA NIŽE USPJEHE

Inače ne objavljuje na mrežama, ali sad je Julia Roberts podijelila snimak koji joj je jako bitan

Glumica rijetko objavljuje na društvenim mrežama, ali nije mogla odoljeti da ne podijeli film o sebi i liku u Gaslitu, koji je svoju posljednju epizodu emitirao u nedjelju navečer.

Da se američka glumcia Julia Roberts može transformirati u svaku ulogu od zgodne žene do čistačice i nije neka tajna, a ovog puta je izenadila obožavatelje objavom na društvenim mrežama. Na Instagram profilu podijelila je detalje iz serije u kojoj je utjelovila ulogu Marthu Mitchell, a riječ je o seriji koja se u modernom pogledu osvrće na politički skandal Watergate iz sedamdesetih.

Gaslit je inače američki politički triler tj. ograničena televizijska serija zasnovana na prvoj sezoni podcasta Slow Burn Leona Neyfakha. U njemu glume Julia Roberts, Sean Penn, Dan Stevens, Betty Gilpin, Shea Whigham i Darby Camp. Premijerno je prikazan na Starzu 24. travnja 2022. Ispod objave na društvenim mrežama glumica je poručila: ''Mitchellovi se ne slažu. Gaslit večeras na Starzu."

Naime, Julia glumi Marthu, društvenu osobu iz Arkansasa koja postaje prva osoba koja je javno progovorila o Nixonovoj umiješanosti u provalu Watergatea, dok Sean glumi njezinog muža, glavnog državnog odvjetnika.

Gaslit nam zapravo donosi neispričane priče i likove iz spomenutog skandala, ponajviše Marthu Mitchell koja je postala otvorena kritičarka u vrijeme odvijanja afere Watergate. Radnja se fokusira na Marthinu odluku da razotkrije aferu, uprkos njenoj stranačkoj pripadnosti, što uzrokuje raspad i predsjedništva i njenog privatnog života.

"Gaslit je priča o Watergateu koju nikada ranije niste čuli", izjavio je izvršni producent serije, Robbie Pickering.

"Jedva čekam da gledatelji vide Juliju Roberts u uzbudljivoj priči o braku, ljubavi, izdaji i nadi, koja je čudnija od fikcije", poručio je. Serija nažalost od prošlomjesečnog puštanja u javnost nije baš osvojila veliku gledanost, iako je prikupila simpatije gledatelja na premijeri.

image

Premijera serije bila je u travnju.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Linker
19. travanj 2024 19:25