Tako to rade bivši

Ima neka tajna veza: Zbog Rihannine trudnoće uzbuđen je i britanski zavodnik koji se odmah vratio na Instagram

Glazbenici s Barbadosa ne prestaju pristizati čestitke nakon što je nedavno objavila da čeka dijete. Svjetsku javnost najviše je zaintrigirao potez slavnog Britanca s kojim je veže dugogodišnje prijateljstvo, a po svemu sudeći jedno su vrijeme bili i ljubavnici.

Dok obožavatelji 33-godišnje Rihanne željno iščekuju nove detalje oko njezine trudnoće poput spola i imena djeteta, obitelj i prijatelji glazbene zvijezde kao da se natječu tko će joj na originalniji način čestitati na lijepoj vijesti. Prvo se javno oglasio njezin otac Ronald Fenty, s kojim je još lani bila u lošim odnosima.

"Skočio sam od sreće kad sam čuo da je Rihanna trudna. I još uvijek sam jednako ushićen. Rihanna je uvijek govorila da želi djecu, a čitavi život se brine o djeci svojih rođaka. Bit će dobra mama.”, rekao je otac popularne glazbenice za Page Six.

Čitajte i: Rihanna se oglasila prvi put nakon objave trudnoće: Otkrila trbuh i pokazala kako tepa svojoj bebici

Rihannina trudnoća očito je oduševila i najboljeg vozača Formule 1, sir Lewisa Hamiltona koji se samo zbog toga "vratio" na društvene mreže. Poznati Britanac je, naime, u prosincu najavio da će uzeti pauzu od svih internetskih platformi, nakon što je teško podnio poraz od nizozemskog vozača Maxa Verstappena.

No, protekli je vikend napravio ustupak, a sve kako bi javno podijelio svoje uzbuđenje zbog Rihannine trudnoće.

"Sviđa mi se ovo", poručio je Hamilton na svom Storyju na kojem je objavio fotografiju trudne Rihanne i njezinog partnera A$AP Rockyja snimljenu u siječnju na ulicama New Yorka.

image

Rihanna i Lewis Hamilton

NICK HARVEY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Hamiltonovih 26,8 milijuna pratitelja je oduševljeno njegovom emotivnom gestom, a navodno se na ovu slatku čestitku “rastopila” i Rihanna koju se njim veže dugogodišnje prijateljstvo.

Prije sedam godina mediji su se čak raspisali da između njih postoji i nešto više, no ni Rihanna ni Hamilton to nisu nikada potvrdili. Nakon što je 1995. postao planetarno popularan, Hamiltona se povezivalo s mnogim ljepoticama. Osam godina bio je u vezi s pjevačicom Nicole Scherzinger, a navodno je zaveo i manekenku Kendal Jenner te pjevačice Nicki Minaj i Ritu Oru. O njegovom ljubavnom životu zadnji se put pisalo prošlog ljeta, kada se šuškalo da je u vezi s modelom Camilom Kendra.

image

A$AP Rocky and Rihanna

STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Nije dugo tugovala: Nakon prekida s milijarderom, Rihanna se spetljala s problematičnim reperom

Po zaljubljivoj prirodi i brojnim vezama čuvena je i Rihanna. Dobitnica devet nagrada Emmy i trinaest nagrada American Music te najimućnija glazbenica na svijetu čije se osobno bogatstvo procjenjuje na 1,7 milijardi dolara, navodno je ljubila nogometaša Karima Benzeme, glumce Leonarda DiCarprija, Ryana Phillipea, Wilmera Valderrame, Shiae LaBeoufa, a na poduljoj listi glazbenika su Chris Brown, Travis Scott te Drake. Imala je i kraću aferu s glazbenim mogulom i suprugom od Beyonce, producentom Jay-Z-jem. Oca svog djeteta, godinu dana mlađeg repera Rockyja zna dugi niz godina, a par su navodno od 2020.

Linker
19. travanj 2024 02:56