Nepredvidiva diva

Ima dobre vijesti: Dijamantni prsten na ‘onom‘ prstu ipak je zaručnički, a Adele ne skriva i da brzo želi dijete

Tajnovita kakva jest, na direktan upit je li zaručena, bez zadrške je rekla. ‘Da jesam, bih li ikada ikome rekla jesam li ili nisam?‘ Razotkrila ju je želja da s košarkaškim trenerom Rich Paulom ima dijete te burna proslava (zaruka) u londonskom klubu.

Čini se da je raskošan dijamantni prsten nedavno viđen na prstenjaku lijeve ruke pop dive Adele (33) ipak zaručnički! Nagovijestila je to izrazivši želju za djetetom s košarkaškim menadžerom Rich Paulom (40) gostujući u petak u emisiji na BBC One. Na direktan upit je li zaručena rekla je: "Što mislite? Da jesam, bih li ikada ikome rekla jesam li ili nisam?" Ali kako poslovne planove kroji prema planovima za proširenje obitelji s dragim, taj se odgovor uzima kao priznanje.

"Treba mi neko vrijeme da se opet obnovim energiju, a voljela bih imati još djece, osjećam se kao prije devet godina kada sam dobila sina", rekla je.

Pjevačica se također dotakla svojih otkazanih nastupa u Las Vegasu, rekavši da će ih pokušati odraditi tijekom ove godine, nakon čega planira poraditi na proširenju obitelji, prenosi Daily Mail. Nešto ranije, tijekom gostovanja u emisiji "Graham Norton Show" prvi put je javno progovorila o osjećajima prema bivšem suprugu, američkom podzetniku Simonu Koneckom (47) od kojeg se lani razvela. Bivši suprug, s kojim ima sina Angela (9) bio je njezina srodna duša, kazala je.

image

Prsten je pjevačica pokazala ovaj tjedan na BRIT Awardsima.

DOUG PETERS/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Čitajte i: Što to sjaji na Adelinoj ruci? Na dodjeli glazbenih nagrada pokrenula šuškanja da se zaručila za novog dečka

Rekla je da joj je "žao zbog onoga što je bilo", pustivši obožavatelje da nagađaju zašto joj je "pukao" brak kad su bili tako bliski? Na upit voditelja planira li nakon proteklih intenzivnih događanja opet nestati, spremno je izjavila: "Definitivno ću nestati, ali pokušavam se svjesno prisiliti da prestanem biti tako zatvorena sa svojom privatnošću". Impulzivnoj divi tu i tamo se omaknula riječ koju djeca ne bi trebala čuti (po tome je poznata), a nakon susreta sa sedmom silom proveselila se londonskom gay klubu "Heaven".

image

Adele i Rich Paul

ALLEN J SCHABEN/LOS ANGELES TIMES/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kako joj je zbog drastičnog gubitka kilograma alkohol dugo bio zabranjen, tom prilikom je malo pretjerala. Tko zna, možda je diva s probranim društvom slavila zaruke? Kad je tako, tko će joj zamjeriti?

Linker
25. travanj 2024 11:33