Maja Šuput
 Neja Markičević / Hanza Media
Ionako nikad ne spava

'Ili ću se s time pomiriti ili ću kukati': Maja Šuput pred velikim životnim izazovom

Jedna od naših najpopularnijih pjevačica prihvatila je veliki izazov i prvi put ćemo je na malim ekranima gledati u ulozi voditeljice. 'Kako ću ja to sve stići?', zapitala se pjevačica.

Popularna domaća pjevačica - Maja Šuput pred sobom ima novi veliki izazov. Naći će se u ulozi voditeljice nove, šeste sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Prva je to takva uloga za iskusnu pjevačicu i poduzetnicu.

Maja uzbuđenje ne krije, kao što nije krila ni činjenicu da bi se voljela okušati u voditeljskoj ulozi. Želja se ostvarila, a olakšavajuća okolnost joj je što neće biti sama, već će se uz nju u voditeljskoj ulozi naći Frane Ridjan.

Nova TV / PR
Maja Šuput i Frane Ridjan

'Uoči prve emisije najviše se bojim hoću li uspjeti zapamtiti sav tekst, jer ne postoji blesimetar u ovoj emisiji. Emisija je brza, nema previše vremena, brza je interakcija. Nije mi svejedno, ali s druge strane nisam do sada radila ovaj posao, pa se nadam da će mi gledatelji oprostiti sve nesavršenosti ako ih bude. Olakotna okolnost je ta što je moj suvoditelj Frano Ridjan, koji je nevjerojatno brz, kao da se rodio s nekim posebnim memorijskim čipom, jako je šarmantan i duhovit. To sam sve shvatila još kad smo radili Supertalent tako da znam da će mi pomoći ako se zapletem, priča Maja za Gloria.hr.

Kada se odlučila ući u ovaj veliki projekt, pomislila je samo jedno: 'Kako ću ja to sve stići?'. 'Svi su mi rekli: Ma ti to možeš, tako i tako ne spavaš. Što je to sve u moru projekata koje radiš. Svi su me uvjerili da ja to mogu. Tako da sam shvatila ili ću se pomiriti s tim, da ja to mogu ili ću kukati. Moji vikendi su puni do kraja godine, čak se 2021. počela puniti. I Majushka je projekt koji raste i oduzima mi sve slobodno vrijeme, idemo uskoro i s novim proizvodom van, nešto veliko se kuha. Nemam pojma kako ću to sve stići. Pri tome moram izgledati pristojno, dobro, što zahtjeva duplo više brige oko kose, noktiju, kože - sve će me čitateljice shvatiti o čemu govorim kada to kažem', zaključila je kroz smijeh omiljena Maja.

Emisija 'Tvoje lice zvuči poznato' uskoro kreće na programu Nove TV, a osim voditelja, poznate su i zvijezde koje će sjediti u žiriju. To su Goran Navojec, Nives Celzijus, Indira Levak i Igor Mešin. Čini se da je pred nama jedan uzbudljiv show.

Linker
16. travanj 2024 12:26