BIVŠA MANEKENKA

Idilično ljeto Nine Morić: Zna kako podići prašinu! Kaže da je tamo ‘gdje su pića ljuća i od čili umaka‘

Bivša supruga kontroverznog talijanskog poduzetnika i paparazza Fabrizia Corone u kolovozu je prvo uživala u ljetnim radostima na jadranskoj obali, a nova destinacija joj je Meksiko. I tamo je vjerno pozirala u kupaćem kostimu.

Iako je ljeto pri kraju, bivša manekenka i model Nina Morić i dalje uživa u morskim radostima i svakako zna kako privući pažnju. Nakon što je dio ljeta provela na otoku Rabu, sada je jadranske pješčane plaže zamijenila s onima u Meksiku.

"Imamo zalazak i izlazak sunca svaki dan, nemojte propustiti mnogo njih", napisala je Nina u najnovnijoj objavi, inspirirana plažom u bajkovitom Meksiku.

I ona je pobornica novog trenda na društvenim mrežama, barem onog što se mode tiče. Podijelila je fotografiju u kojoj pozira u gležnjačama, a ukomponirala ih je s kratkim traper hlačicama i heklanim crno-bijelim topom te još jednom naglasila duge i isklesane noge. Ne libi se pokazati tijelo, a ujedno i brojne tetovaže unatoč što je već odavno uplovila u peto desetljeće života.

"Znam jedno ludo malo mjesto. Tamo gdje su pića ljuća od čili umaka", napisala je u objavi gdje je pozirala u šarenom outfitu naslonjena na kamenje. U komentarima su joj pisali sve moguće epitete, a samozatajna Nina ih je odlučila ignorirati.

Odmor u Hrvatskoj

Godinama živi u Italiji, a u rodnu Hrvatsku se voli vraćati na ljetovanje. Ove godine bila je na otoku Rabu, a nije poznato je li posjetila svoj kvart u Zagrebu - Špansko, gdje je završila osnovnu školu.

Buran život, netrpeljivost i svađe u javnom prostoru s bivšim partnerom i "kraljem paparazza" Fabriziom Coronom, obilježile su život i karijeru Hrvatice koja živi u Milanu. U rijetkoj objavi na društvenim mrežama sa sinom Carlosom, kojeg je dobila u braku s kontroverznim Coronom, pohvalila se krajem lipnja njegovim uspjehom u školi te mu je napisala kako ga voli. Bivši supružnici zbog djeteta su odlučili da će graditi bolji odnos.

Čitajte i: Nina Morić pohvalila se uspjehom sina! Ponosna mama poručila: 'Volim te, šampione'

Linker
20. travanj 2024 01:37