PROLJEĆE U NEW YORKU

Idila s njihovim jedincem! Godina najveće sreće za Chloe Sevigny i Sinišu Mačkovića

Obiteljska idila slavnog para potpuna je otkako je u njihov život stigao sinčić Vanja. Chloe Sevigny s galeristom iz Zaprešića sina je dobila prošle godine.

Iako ih je zadesilo prohladno i prevrtljivo proljeće, američka glumica Chlor Sevigny (45) odlučila je prošetati se do najbližeg parka sa suprugom Sinišom Mačkovićem (39), ravnateljem njujorške galerije Karma Art, te njihovim sinčićem Vanjom. Malenog su toplo odjenuli, a kapne li na dječačića, koji će uskoro imati godinu dana, pokoja kap, zaključili su kako ga to neće oneraspoložiti. Zvijezda filmova ‘Klinci’ i ‘Dečki ne plaču’ i galerist rodom iz Zaprešića od lani su u braku i kad god mogu iskoriste priliku da Vanja udahne malo svježeg zraka u gradu u kojem i dalje vladaju stroge epidemiološke mjere.

Intervju: Američka glumica čeka dijete s dečkom iz Zaprešića, a nama je otkrila kako ju je osvojio

image
CHRISTOPHER PETERSON/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Na odredištu su zastali pokraj jezera na čijoj su se površini zrcalile prolistale krošnje. Prizor je bio bajkovit pa su zaključili da ‘novo normalno’ i nije tako loše.

image
CHRISTOPHER PETERSON/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Poznatom paru ovo je prvo dijete, a Sevigny je sina na svijet donijela u 46. godini života. Da je trudna, objavljeno je kada je glumica uhvaćena u šetnji sa Sinišom, a na fotografijama postalo očito da je u drugom stanju. Chloe i Siniša zajedno su prvi put fotografirani u kolovozu 2019. godine. Upoznali su se, ipak, puno ranije, preko zajedničke prijateljice.

Chloe Sevigny i Siniša Mačković postali roditelji! Američka glumica rodila u jeku epidemije

Linker
18. travanj 2024 13:16