Iskrena do boli

Ida Prester pokazala pravu stranu svojeg braka: ‘Eto, za sve one koji nas idealiziraju‘

Glazbenica se sa suprugom otisnula do Beograda, njihovog drugog doma, kako bi napunili baterije i podružili se sami bez djece. Lijepe trenutke ovjekovječila je fotićem, pritom istaknuvši da i naizgled savršen brak ima puno izazova.

Iako je šest godina živjela u Beogradu, glazbenica Ida Prester ove se godine ponovno doselila u Zagreb sa svojim suprugom, beogradskim poduzetnikom Ivanom Peševskim. Supružnici, koji imaju i dva sina Roku i Ria, već na početku braka su se dogovorili da će im se baze izmjenjivati pa svako malo posjećuju Beograd.

Ida se na svom Instagramu pohvalila da su ona i suprug posao malo ostavili po strani i išli napuniti baterije u glavni grad Srbije. Pritom je istaknula kako je u braku važno njegovati odnos jer roditelji nisu samo roditelji, već i ljubavnici te muž i žena koji trebaju vrijeme za sebe.

"Pokrpali smo se i ovaj put. Ova godina nam je najteža do sad. Napeti smo, na poslovima su nam bure i oluje (oboje poduzetnici), djeca mala i zahtjevna, a i ovaj život na dvije adrese je strašno naporan. Odnos se lako pokvari kad ga ne njeguješ. Al' radit ćemo na njemu, dugujemo to i sebi i ovim malim prdavcima. Ljubav je tu, al' život i stres gaze i melju bez milosti", napisala je Ida ispod fotografije na kojoj pozira s Ivanom ispred Avala tornja.

Osim toga je dodala kako mnogi imaju krivu predožbu da im sve ide kao podmazano, što je, naravno, krivo.

"Eto, za sve one koji nas idealiziraju i misle da smo junaci sretne obiteljske romantične komedije, bez problema, pa se uspoređuju. Čitam to iz puno vaših poruka. Niste fer prema sebi! Svi imamo svoje terete, Instagram ih samo dobro fotošopira. Nismo otišli u Pariz pred Eiffelov toranj, ali me zato doveo pred ovaj Avalin. Kad malo zažmiriš na jedno oko - i slično je ? Život ide dalje, nova borba iz dana u dan", poručila je Ida.

Život u koferu

U nedavnom intervjuu za Gloria.hr glazbenica je otkrila da ona i suprug još uvijek nisu definirali hoće li u Zagrebu biti privremeno, ali voljela bi da im ostane baza u godinama koje su pred njima.

"Moj brat živi u Stockholmu, ostali su sami. Za vrijeme karantene i potresa smo baš jako brinuli za njih, a nismo mogli prijeći granicu. Unučići ih jako vesele, jedva su ih dočekali. Vidjet ćemo, prilagodljivi smo, meni je dom i tu i tamo, a tako i djeci. Suprug je pak jako vezan za Beograd, svoje ljude, svoj restoran. On će ionako morati svako malo na par dana tamo da održava pogon. Zagreb je puno manji i mirniji od njegovog rodnog grada, skroz je drugačija "vibra", ali s vremenom smo i mi postali obiteljski ljudi sa sasvim drugim prioritetima", rekla je Ida, našalivši se da su oni obitelj koja živi u koferu u konstantnoj turneji na autocesti E70.

Linker
28. ožujak 2024 18:23