Može se pohvaliti

Iako mnogi misle da nije zaslužila nositi haljinu Marilyn, Kim je sada vlasnica i pramena njezine kose

Nakon što se u Marilynu odjevnom komadu pojavila na crvenom tepihu Met Gale, Kardashian je na poklon dobila iznimno vrijedan znak pažnje.

Nakon što je imala priliku nositi legendarnu haljinu Marilyn Monroe na Met Gali, Kim Kardashian je na poklon dobila nešto još vrjednije, srebrnu kutijicu iz Ripleyevog filma Believe It Or Not u kojoj se nalazi pravi pramen kose pokojne filmske legende.

Monroe je bila izravna inspiracija za Kimin Met Gala look ove godine, a posjetila je i muzej franšize Ripley's, gdje joj je uručen ovaj dar za koji je oduševljeno kazala kako je cool i poseban.

'O, moj Bože, doslovno ću napraviti neki ludi voodoo da je prizovem i kanaliziram', našalila se dirnuta Kardashian.

"Spavat ću kraj ovoga svaku noć", dodala je te se okrenula ka svom partneru Peteu Davidsonu i ispričala mu se kroz šalu.

image

Marilyn Monroe 19. svibnja 1962. u legendarnoj haljini.

SNAP/SHUTTERSTOCK

"Naš je tim uredio njezinu Met Gala svlačionicu mnoštvom memorabilija Marilyn Monroe i JFK-a kako bi inspirirali ovu pojavu", iz Ripley's-a su naveli u objavi koja se odnosila na Kiminu pojavu na crvenom tepihu Met Gale.

Ova je haljina vrijedna nekoliko milijuna dolara i od tada se čuva u posebnim uvjetima, a nije je nosio nitko osim Monroe. Iako je Kim zadivila u ovoj kreaciji, odmah nakon šetnje crvenim tepihom presvukla se u repliku.

Iz Ripley's-a su uspjeli nabaviti povijesnu haljinu još 2016. na Julien's aukciji, a za nju su ponudili 4,8 milijuna dolara, što je čini najskupljom haljinom ikada prodanom na aukciji. Sada je originalna haljina privatnim zrakoplovom doletjela iz Ripley's muzeja na Floridi do Kardashianine kuće u Kaliforniji.

image

Iz Ripley's-a su uspjeli nabaviti povijesnu haljinu još 2016. na Julien's aukciji, a za nju su ponudili 4,8 milijuna dolara.

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Daje li Kim Kardashian loš primjer? Njezini ‘napori‘ da stane u legendarnu haljinu nova su razina holivudskog ludila

"Haljinu su prevezli čuvari i morala sam nositi rukavice kada sam je isprobavala", rekla je za Vogue o tom iskustvu.

Iako su mnogi povjesničari složni da Kim nije zaslužila odjenuti Marilyninu haljinu, čini se kako su iz Ripley's-a i dalje oduševljeni tom idejom, a Kim je sada ponosna vlasnica pramena njezine kose.

Linker
20. travanj 2024 08:52