Lijepa gesta

Iako je otkazala turneju zbog jakih bolova, Celine Dion na Valentinovo iznenadila fanove

Unatoč jakim bolovima, zbog kojih je morala odgoditi nastupe, legendarna glazbenica misli na svoje obožavatelje pa im je za Dan zaljubljenih priredila znak pažnje.

Slavna kanadska pjevačica Celine Dion izbjegava javnost nakon što je ponovno imala problema sa zdravljem. Naime, u siječnju je zbog jakih i dugotrajnih grčeva u mišićima odgodila turneju 'Courage' po Sjevernoj Americi, a tijekom ovog vikenda je s obožavateljima podijelila neke novosti.

Bez obzira na narušeno zdravlje, Dion je uspjela uvrstiti svoju hit pjesmu "It's All Coming Back to Me Now" na Spotify playlistu, a tim superzvijezde na društvenim mrežama napisao je: "Hit pjesma koja nadilazi generacije... Više od 25 godina 'It's All Coming Back to Me Now' i sve više! Hvala svima vama na kreativnim videima i što ste dali toliko ljubavi ovoj pjesmi", napisao je njezin tim.

image

Céline Dion

CYRIL PECQUENARD/KCS PRESSE/PROFIMEDIA

Osim toga, napravila je i listu svojih najljepših ljubavnih pjesama ususret Valentinovu koja sadrži blizu 60 klasika poput "My Heart Will Go On" do "Seduces Me" za njezine najveće obožavatelje.

Čitajte i: Opet joj nije dobro: Celine Dion najavila otkazivanje turneje 'Courage' u Sjevernoj Americi

Celine je već odgađala nastupe zbog pandemije, no sada oporavak traje duže od očekivanog jer su bolovi jaki i neizdrživi.

"Nadala sam se da ću biti spremna vratiti se na pozornicu, ali shvaćam da moram biti strpljivija", obavijestila je obožavatelje zvijezda na svom Twitter profilu.

Predstave europskog dijela turneje "Courage" još uvijek su na rasporedu. One bi trebale početi 25. svibnja u Birminghamu u Velikoj Britaniji.

Linker
16. travanj 2024 04:21