Izlazak zaljubljenog para u noćni klub Bouji's u listopadu 2007.
 Profimedia, TEMP Rex Features
razuzdani po klubovima

I nama je teško povjerovati da je Kate Middleton ovo nosila u izlasku prije 10 godina!

Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea danas su ozbiljni supružnici i roditelji troje djece i već smo gotovo zaboravili da su prije deset godina bili mladi par koji je bezbrižno tulumario po noćnim klubovima.

Iako Princ Harry i Meghan Markle već mjesecima kradu pozornost svjetske javnosti, mnogima su Kate i William i dalje najdraži kraljevski par. Da nisu bili ni ozbiljni ni uštogljeni u vrijeme kad su tek počeli izlaziti, govore fotografije s početka njihove veze.

U početcima veze par se susretao s problemima, a sve se zakompliciralo 2006. godine kada je veza počela pucati. William je tada krenuo u vojsku, a Kate je, kao i mladi princ, često voljela partyjati po klubovima. Veza na daljinu nije funkcionirala pa je par 2007. godine prekinuo i tada se činilo kao da od kraljevske bajke koju poznajemo danas neće biti ništa.

William je flertao s drugim ženama što se Kate nikako nije svidjelo, a pritisak paparazza također je napravio svoje. Kasnije se doznalo da je Kate nakon prekida bila u vezi s Henryjem Ropnerom, bogatim nasljednikom i Williamovim kolegom iz fakultetskih dana, dok je princ prije Kate bio s Henryjevom bivšom djevojkom.

Ljubavna zavrzlama se razriješila početkom 2008. godine kada su se Kate i William pomirili, a dvije godine nakon toga došla je i obavijest o njihovim zarukama. 'Bili smo mladi i na fakultetu, još smo se uvijek tražili', izjavio je tada William kratko komentirajući njihovo teško razdoblje u vezi. 'Tada sam se osjećala grozno, ali to me učinilo snažnijom osobom', nadodala je vojvotkinja.

Vezu su okrunili brakom 2011. godine, a dani tulumarenja sada su iza njih. No, javnost i danas zabavljaju njihove fotografije razuzdanih izlazaka i stajlinga kojima se vjerojatno i sama Kate danas smije.

Linker
20. travanj 2024 00:35