raj na zemlji

HTV-ova voditeljica u bikiniju na vrućem pijesku oduševila fotkom na jednoj od najatraktivnijih europskih destinacija

Nakon što se odmorila na Visu i Pelješcu s prijateljicama, sasvim drugačiji odmor i oblik zabave iskusila je Iva Šulentić (38) uputivši se u uvijek zanimljivu Grčku na otok poznat po ludoj zabavi od jutra do mraka.

Brojne projekte i emisije odradila je u prošloj sezoni voditeljica Iva Šulentić: Zlatni studio, Porin i stalna emisija na HTV-u 'Kod nas doma' – samo su neke od njih stoga ne čudi da je napokon poželjela vrijeme samo za sebe.

Njezin godišnji odmor započeo je na Pelješcu i Visu gdje je uživala s prijateljicama, no sada ga provodi u jednoj od najatraktivnijih destinacija u Europi, Grčkoj, poznatoj po brojnim prekrasnim otocima kao što su Rodos, Kreta, Zakintos, Santorini, Kefalonija, Kos.

Iva je pak za svoje odredište među šest tisuća grčkih otoka odabrala iznimno popularno mjesto za zabavu – Santorini kojeg krase bijele kuće s plavo obojenim prozorima i vratima, uskim kamenom popločanim uličicama i crkvicama s plavim kupolama.

Krizu nisu uspjeli prebroditi: Uoči treće godišnjice braka, Iva Šulentić potvrdila da se razvodi

Santorini je otok za sve one koji žele lude noćne, ali i dnevne provode, nešto kao španjolska Ibiza. Zbog poznatih partyja za koje kažu da su najluđi na Mediteranu često se stvaraju gužve i otok je prepun turista mlađe generacije.

Nema sumnje kako Iva ondje uživa punim plućima, no doživljaje iz Grčke putem društvenih mreža još uvijek daje na kapaljku.

Pohvalila se s nekoliko fotografija, a posljednja u nizu, ona u narančastom bikiniju i bijeloj košulji na plaži, oduševila je njezine pratitelje. Iva je pozirala na vrućem pijesku dok joj se maca motala oko nogu pa su nastale spontane fotografije na kojima je usput pokazala odlično vretenasto tijelo.

Postoji jako dobar razlog zašto je Iva Šulentić u njegovom posljednjem spotu...

Linker
18. travanj 2024 19:14