FOX/PACIFIC COAST NEWS/PROFIMEDIA
#FreeBritney

Hoće li Britney Spears ponovno na psihijatriju? Njezin otac nedavno razgovarao o toj mogućnosti

Što se zaista događa oko slučaja Britney Spears, nikome nije sasvim jasno. Njezin je otac sada otkrio da je nedavno sa Jodi Montgomery koja donosi njezine privatne i medicinske odluke, razgovarao o mogućem ponovnom smještanju pjevačice u ustanovu za mentalno zdravlje.

Što se zaista događa oko slučaja Britney Spears, nikome nije sasvim jasno. Njezin je otac sada otkrio da je nedavno sa Jodi Montgomery koja donosi njezine privatne i medicinske odluke, razgovarao o mogućem ponovnom smještanju pjevačice u ustanovu za mentalno zdravlje.

Što se događa iza četiri zida obitelji Britney Spears, možemo samo nagađati, no nedavno upaljena vatra oko pokreta #FreeBritney, ne gasi se.

Nakon što je popularna pjevačica službeno zatražila da se nad njom ukine skrbništvo njezinog oca, Jamie Spears se prema pisanju stranih medija oglasio kako je nedavno razgovarao o tome hoće li svoju kćer smjestiti u ustanovu za mentalno zdravlje.

U dokumentima podnesenim Vrhovnom sudu okruga Los Angeles, Jamie tvrdi kako nije odgovoran za potez koji je potaknuo #FreeBriney pokret, kada je Britney smještena na psihijatriju 2019. godine.

Osim toga, Jamie tvrdi da ga je 9. srpnja nazvala Jodi Montgomery, trenutno zadužena za osobne i medicinske poslove slavne pjevačice, moleći ga za pomoć zbog Britneyjinog "nedavnog ponašanja" i mentalnog zdravlja.

Čitajte i: Britney Spears: Od zvijezde do žrtve onih ljudi koji su joj trebali biti najbliži

Jodi je navodno izrazila zabrinutost što Britney nije pravilno uzimala lijekove te je donijela mogućnost prihijatrijskog zadržavanja.

"Gospođa Montgomery je smatrala da je Britney izmakla kontroli", naveo je Jamie Spears u sudskoj izjavi te je dodao kako se Montgomery kasnije predomislila i rekla da zadržavanje ipak nije potrebno.

image
Britney Spears nedavno je izjavila da želi nazad svoj život kakav je bio prije nego je njezin otac dobio skrbništvo nad njom.
BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Britneyjin otac još je dodao kako 2018. nije imao kontrolu nad medicinskim odlukama oko pjevačice, uključujući i njezino zatvaranje u mentalnu ustanovu 2019. godine.

"Nisam imao kontrolu nad liječenjem svoje kćeri od kraja 2018. godine, kada sam se zbog svojih osobnih zdravstvenih problema morao povući", pojasnio je Jamie.

Umjesto toga, Jamie tvrdi da su za donošenje te odluke zaslužni Montgomery koja je dodana u tim skrbnika nad Britney zbog Jamiejevih zdravstvenih problema i odvjetnik koji je nekada bio uključen u slučaj.

image
#FreeBritney pokret započeo je nakon što je pjevačica smještena na psihijatriju 2019. godine.
STEWART COOK/SHUTTERSTOCK

Odvjetnica Jodi Montgomery opovrgnula je tu izjavu.

Čitajte i: Tko je smjestio Britney Spears? ‘Ogavno je kako se odnose prema njoj‘: Novi dokumentarac otkriva puno

"Kao voditeljica slučaja, gospođa Montgomery radila je isključivo pod vodstvom i kontrolom Jamieja Spearsa. Nije imala ovlaštenja smjestiti Britney Spears u bilo koju ustanovu - samo je Jamie Spears imao tu moć u ožujku 2019. godine", pojasnila je odvjetnica.

Podsjećamo, Britney se prije više od mjesec dana izravno obratila sudu o kontroverznom skrbništvu izjavivši da želi svoj život nazad i završiti skrbništvo koje njezin otac već 13 godina ima nad njom.

Linker
26. travanj 2024 21:42