GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
Tužni blagdani

Helen Mirren i suprug oglasili se o obiteljskoj tragediji: ‘Pokazao nam je kako da živimo‘

Posinak slavne glumice, sin njenog supruga, izgubio je bitku s vrlo agresivnom vrstom melanoma, iamo je samo 51 godinu.

Tužan Uskrs proživjela je obitelj glumice Helen Mirren ove godine, naime, svijet je zatekla njihova tragedija o smrti njenog posinka Ria Hackforda. Britanska glumica koja je dobila i kraljevsku titulu u braku je s američkim redateljem Taylorom Hackfordom od 1997. Sada je par prvi put javno istupio sa zajedničkom izjavom, nakon što je Taylorov sin i Helenin posinak Rio preminuo.

"Oboje smo inspirirani životom našeg sina i posinka Ria Hackforda, i potpuno smo slomljeni zbog njegova gubitka. Njegov nam je život pokazao kako živjeti u velikodušnosti i zajednici. Na njegovom životnom putu sudjelovali su mnogi, koji su sada u žalosti, a istovremeno slave jer su imali sreću da ga poznaju", stoji u izjavi kako prenosi People.

image

Helen Mirren i Rio Hackford

VISUAL/PROFIMEDIA

Rio je bio glumac poznat po ulogama u serijama: The Mandalorian, Treme i American Crime Story. Preminuo je u utorak u Huntington Beachu u Kaliforniji bila mu je 51 godina, kazao je njegov brat Alex Hackford ranije.

"Rio je preminuo od očnog melanoma, vrlo agresivnog i rijetkog oblika raka", otkrili su Taylor i Mirren u izjavi. Dodali su i da mole sve koji čitaju njihovu objavu otiču na testiranje očiju barem jednom godišnje i time sačuvaju sebe i svoje bližnje od ove vrste raka.

Linker
06. srpanj 2022 15:08