stajliš zvijezda

Harry Styles najavio novi album i vratio zaboravljeni modni trend!

Glazbenik je od dana kada je nastupao s grupom One Direction do danas objavio dva samostalna hit albuma, a novi izlazi krajem svibnja ove godine.

Pop zvijezda Harry Styles u srijedu je najavio novi album i to vrlo simaptičnog naziva - "Harry's House". Uz najavu objavio je i naslovnu fotografiju albuma na kojoj stoji u "preokrenutom" domu, kao da je sniman u Muzeju iluzija.

Pjevač, poznat po ljetnom hitu "Watermelon Sugar High", objavio je i trailer za album u koji je uvrstio i snimke njegovih euforičnih obožavatelja s nekim njegovih nastupa.

Harry je mislio na sve pa je otvorio tajanstvenu web stranicu i pripadajući Instagram profil pod nazivom YouAreHome.co na kojem su za sada samo slike otvorenih vrata koje vode u neku prostoriju, čime je zaintrigirao obožavatelje koji ne znaju što im točno sprema.

Čitajte i: Harry Styles ponovno u problemima: Nakon tri godine uhođenja, nasilnik mu je provalio u kuću

Osim toga, Harry je iznenadio i outfitom: uz široke traperice i vintage bluzu, isfurao je pomalo zaboravljeni trend u obući - balerinke s mašnom, sve s potpisom brenda Goddard.

Inače, balerinke s mašnicama navikli smo vidjeti na djevojčicama, no ustaljena pravila u modi više ne vrijede.

Harryjev izbor obuće jako se svidio njegovim obožavateljima koji su na Twitteru ostavljali iznenađene komentare: "Oprostite, g. Styles, jesu li to balerinke?", "Harry je jedini muškarac kojemu je dopušteno nositi balerinke. Žao mi je, ne dopuštam da se vrate u modu", bili su neki od komentara.

Novi album Harryja Stylesa izlazi 20. svibnja, točno mjesec dana prije nego glazbenik konačno započne svoju Love On Tour turneju koja je već nekoliko puta odgođena zbog pandemije. Turneja bi trebala početi u Glasgowu, a potom i na Wembley Stadiumu, te i na drugim kontinentima.

Linker
25. travanj 2024 07:49