Veselo im je

Grašo s Hanom uoči velikog spektakla: ‘Odbrojavanje i zagrijavanje je počelo‘

Petar će održati koncerte u zagrebačkoj Areni u petak i subotu, 18. i 19. ožujka, a na jednom od njih će proslaviti i svoj 46. rođendan.

Petar Grašo posljednjih je mjeseci u medijima prisutan više zbog svog privatnog, nego profesionalnog života, što mu, kako je i sam komentirao, i nije baš najbolje sjelo, a tako nije ni njegovoj trudnoj supruzi Hani Huljić Grašo. No ovaj par ne bježi od javnosti, naprotiv, u mnoštvu svojih projekata našli su vremena i za medijske istupe ili, pak, objave na društvenim mrežama.

Tako je Petar pokazao da se punom parom priprema za svoj glazbeni spektakl u Areni Zagreb, a mnoštvu glazbenika na probi pridružila se i njegova trudna supruga.

"Odbrojavanje i zagrijavanje je počelo! Tko sve dolazi u Arenu Zagreb!?!", napisao je Grašo uz video koji je snimio u poslu s mnogim kolegama glazbenicima. Na videu se vidi da uz mnogobrojni bend za koncert vježba i puhačka te gudačka 'sekcija', a uz Petra će na pozornici pjevati i kolegice na pratećim vokalima, među kojima se na probi smjestila i Hana.

Obožavatelji jedva čekaju

Dobro raspoloženje i zarazna vedrina koju su prenijeli u kratkom videu, izazvala je brojne reakcije kod Grašinih obožavatelja, koji su mu uglavnom poručivali da se vide za vikend na koncertu.

image

Petar i Hana renoviraju kuću u centru Splita.

ANTE CIZMIC/CROPIX

Neki su se zapitali, hoće li se Hana pridružiti svom suprugu i na pozornici u Areni, pogotovo zato što će Petar u subotu na pozornici proslaviti i svoj 46. rođendan.

Čitajte i: Zna se termin poroda: Hana i Grašo naveliko se spremaju za dolazak prinove i preuređuju kuću

Inače, koncerti u zagrebačkooj Areni održat će se u petak i subotu, 18. i 19. ožujka. Iako je koncert bio odgođen zbog pandemije, njegovu publiku to nije spriječilo da s nestrpljenjem dočeka trenutak kada će moći čuti svog omiljenog pjevača, tako da će Grašo nastupati pred rasprodanom dvoranom i to dvije večeri za redom.

image

Drugi koncert zakazan je 19. ožujka.

Press

I dok Zagrepčani s nestrpljenjem iščekuju koncerte u Areni, Splićani s pozornošću prate kako teče obnova njegove i Hanine obiteljske kuće u centru grada. Kako je pisala Gloria.hr, poznati glazbenici i supružnici nedavno su započeli s renoviranjem unutrašnjosti svog doma jer se žele na vrijeme pripremiti za najsretniji dan u životu, a on bi, kako ekskluzivno doznajemo, trebao biti već polovinom srpnja.

Linker
18. travanj 2024 20:44