GoldenEye /London Entertainment
SAVRŠENO JE DOSADNO

Gotovo 30 godina skrivala tajnu: Iza njezine 'prirodne' ljepote stoji plastična operacija

Ona je izgovorila, odnosno napisala u svojim memoarima, ono što mnogi izbjegavaju: pijenje vode i beauty sleep nisu tajne postajanja supermodelom.

U novoj knjizi Tyra Banks (44), jedna od najuspješnijih modela devedesetih godina prošlog stoljeća, je priznala kako se na samom početku svoje karijere podvrgnula plastičnoj operaciji.

- U nosu su mi rasle kosti, što me smetalo. Mogla sam normalno disati, ali sam odabrala operaciju. Priznajem! Imala sam "lažnu" kosu i operirala sam nos. Osjećala sam odgovornost da to svima priznam – izjavila je Tyra Banks za magazin People i dodala da se još nije podvrgnula tretmanima pomlađivanja, ali i da ne osuđuje one koji se jesu.

EXCLUSIVE: Model and Americas Got Talent host Tyra Banks hairdo seems to have a mind of its own as she is spotted taking a walk through the streets of Beverly Hills, Ca
<P>
Pictured: Tyra Banks
<B>Ref: SPL1675122  270318   EXCLUSIVE</B><BR/>
Picture by: GoldenEye /London Entertainment<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
GoldenEye /London Entertainment

PASADENA, CA - MARCH 12:  Tyra Banks attends the red carpet kickoff for
Getty Images

Još je 2011. godine priznala kako će, kada vrijeme dođe, razmisliti o plastičnoj operaciji, ali i opovrgnula da je svojedobno povećala grudi te zadržala za sebe da je već bila na operacijskom stolu.

Facebook
Tyra Banks prije operacije

- Bio je to veliki trač i nikog ne krivim za to. Stvarno su izgledale neprirodno. Priznajem da su izgledale umjetno, ali nisu bile – otkrila je tada manekenka koja je sa svojom majkom napisala memoare "Perfect Is Boring" u kojima progovara o svemu što je naučila kroz dugogodišnju karijeru koju je započela sa samo 15 godina. U devedesetima, kada se i odlučila na operaciju, je bila jedna od najtraženijih manekenki, a ostala je upamćena kao Viktorijina anđelica te kao voditeljica show "America's Next Top Model".

Linker
24. travanj 2024 21:23