pravi šarmer

Gospodo manekeni, čuvajte se! Stigla vam je opako dobra konkurencija

Kako je od rođenja navikao na fotkanje, Bloomu Tatarinovu, najpoznatijoj bebi hrvatskog javnog prostora, nije teško pao njegov najnoviji ‘zadatak‘, poziranje na simpatičnom vintage motoru - za djecu, naravno.

Svi već znamo da je Bloom Tatarinov, sin glazbenice Maje Šuput i poduzetnik Nenad Tatarinov, jedan od modno najosvještenijih dječaka zahvaljujući njegovoj majci koja obožava modu i uvijek je u trendu. Sina je Maja od rođenja odijevala s velikom pažnjom i ukusom, a on joj je čak bio i inspiracija za njezinu novu kolekciju za bebe u sklopu brenda Majushka.

Veseli Bloom uvijek je spreman za poziranje i čini se da mu konstantno bljeskanje fotoaparata nimalo ne smeta. Posljednja Majina objava na Instagramu izmamila je osmijehe mnogih njezinih fanova, ali i fanova malenoga Blooma, kojih je iz dana u dan sve više - što zbog njegovih čarobnih okica, što zbog njegovog neodoljivog osmijeha, a malo i zbog božanstvenih plavih loknica.

Odjeven u dječji baloner, traperice i cipelice, Bloom je pokazao da itekako zna nabaciti pozu, a kao rekvizit je ovoga puta izabrao svoju novu "jurilicu" - poznati skuter Vespa Piaggio.

Čitajte i: Sjajan vikend za malog frajera: Uz rođendan Bloom proslavio još jedan važan događaj

Naravno, Bloom je još premalen da bi znao voziti na dva kotača pa mu je vožnju olakšavao treći, a boja skutera odlično se uklopila u ovu cijelu priču. Sudeći po fotografijama, manekenski svijet mogao bi jednog dana dobiti opaku konkurenciju.

"Dan je kao stvoren za laganu vožnju. Cure, jel' netko za đir?", napisala je Maja na Instagramu u Bloomovo ime, a oduševljeni obožavatelji u komentarima nisu štedjeli dajući komplimente. "Koji kralj", "Med medeni", "Pravi mali frajer", pisali su.

Inače, Bloom je prošlog vikenda proslavio prvi rođendan i primio sakrament Svetog krštenja u Crkvi svetog Kvirina na Pantovčaku. Nakon krštenja slavlje se nastavilo u jednom zagrebačkom restoranu kojeg su po Majinim uputama uredili mnoštvom balona i medvjedića, a Bloom je čak imao i vlastitu ljuljačku.

Čitajte i: Naš najpoznatiji dječak slavi prvi rođendan: ‘Ti si sve što jedna mama može poželjeti‘

Linker
20. travanj 2024 06:03