Dean Zulich / Dean Zulich
evo me doma

Goran Višnjić stigao je u Hrvatsku: Ove godine na listi zadataka mu je samo uživancija

Hrvatski glumac s holivudskom adresom ponovno je stigao u Dalmaciju, a fotografija koju je objavio već je izazvala mnogo pažnje.

Rođeni Šibenčanin Goran Višnjić s holivudskom karijerom odmah se svojim pratiteljima pohvalio da je stigao na omiljeno mjesto na svijetu.

Mnogi su hvalili njegovu fotografiju, a jedna od pratiteljica je priznala da je zbog fotografija koje je objavljivao prošle godine posjetila Hrvatsku.

Glazbenica Nina Badrić mu je poželjela dobrodošlicu, a Goran je ovoga puta fotografirao omiljeno izletište mnogih Šibenčana. Riječ je obrambenom bedemu Grebaštici iz 15. stoljeća. Sagrađen je radi obrane od Turaka, a danas je jedan od poznatijih spomenika kulture.



To je mirno mjesto između Šibenika i Primoštena idealno za obiteljski odmor.

Od samih početaka njegove karijere je bilo očito da se radi o glumcu s mnogo potencijala. Naime, Višnjić je najmlađi glumac ikada izabran da glumi Hamleta na Dubrovačkim ljetnim igrama čak šest godina.

Njegovom šarmu Hollywood jednostavno nije mogao odoljeti, pa je 1999. ovog hrvatskog glumca časopis People proglasio najzgodnijim stranim glumcem na svijetu.

Prošle godine je Goran Višnjić također uživao na Jadranskom moru, ali tada je spojio posao i uživanje. U lipnju je letio s pilotima "Krila Oluje", a slavni glumac uspio se susresti se i sa starim prijateljima. Tako je Ninu Badrić posjetio na Hvaru, gdje ona provodi ljeta u svojoj kući, a uživao je i s dečkima s Akademije - Tarikom Filipovićem, Reneom Bitorajcem i Goranom Navojcem.

Posebno mu je drago bilo što je napokon upoznao svojeg sugrađanina sa svjetskom karijerom Maksima Mrvicu, a na premijeri filma "General" u Puli, u kojem ima glavnu ulogu crvenim tepihom šetao uz punca i redatelja filma Antuna Vrdoljaka.

Pula, 130719.
Otvorenje filmskog festivala u Puli.
Na fotografiji: Goran Visnjic.
Foto: Danijel Bartolic / CROPIX
Danijel Bartolić / Hanza Media
Goran Višnjić

Pula, 130719. 
Press konferncija Pula film festivala.
Na fotografiji:Goran Visnjic.
Foto: Marijana Banko / CROPIX
Marijana Banko / CROPIX
Goran Višnjić okružen kamerama i novinarima u Puli

Za Gloriju je prošle godine otkrio da se s obitelji odlučio preseliti u Englesku da budu što bliže njihovim roditeljima u Hrvatskoj, kao i Lani. Klincima, priznaje, u Americi silno nedostaju njihovi bake i djedovi, a čak tri godine nisu kao obitelj boravili u Hrvatskoj. Trenutačno u Cornwallu traže kuću, a uvjet im je da ima veliku okućnicu jer sa sobom vode kućne ljubimce.

los angeles 07082019 GORAN VISNJIC_foto Dean Zulich
Dean Zulich
Goran Višnjić

Čitajte i:

Višnjić potresen nedavnim događajima olakšao dušu: 'Jednostavno ne mogu šutjeti, lud sam i tužan'

Teška autoimuna bolest kćeri promijenila je život Gorana Višnjića i cijele njegove obitelji

Goran Višnjić presretan zbog uloge u hit britanskoj seriji: 'Ovo se pretvorilo u posao iz snova!'

EKSKLUZIVNO Goran Višnjić odlazi iz Amerike i s obitelji okreće novu stranicu u životu

Linker
18. travanj 2024 12:28