Idila uz more

Goran Višnjić pokazao kako on putuje i kod kuće: ‘Nadam se da će vam bar malo uljepšati dan‘

Glumac voli boraviti na svježem zraku, a sada se potrudio snimiti i video kojim je oduševio pratitelje diljem svijeta.

Otkako se iz Kalifornije preselio na obalu Engleske, Goran Višnjić ne prestaje uživati u prirodnim bogatstvima koja ga okružuju. Nepregledna pješčana plaža, koja gotovo u svako doba pruža predivne prizore igre mora, neba i oblaka omiljena mu je destinacija. Tako je bilo i ovog puta

"Nadam se da će vam ovo barem malo uljepšati dan", napisao je naš glumac uz idiličan video. Snimljen u pokretu kroz dugačku travu, Goran prati svog četveronožnog ljubimca do plaže, odakle puca fantastičan pogled.

U svom je naumu i uspio, Goranu su odgovorili obožavatelji iz cijelog svijeta, od Teksasa do Argentine i Europe, zahvaljivali su mu na tome što misli na njih, a bilo je i onih šaljivih komentara, koji su našem glumcu poručili da im se sada putuje još i više. "Ista stvar i kod mene, ovako vježbam putovanja", odgovorio je naš glumac.

Čitajte i: Višnjić otkrio što ga spašava tijekom lockdowna: ‘Imao sam spektakularan pad, jako sramotno‘

Velika selidba

Višnjić se prošle godine iz Kalifornije s obitelji preselio u Englesku, u Cornwall, grofoviju u Engleskoj koja se nalazi na krajnjem jugozapadu zemlje. Nedavno je Goran objavio i što ga spašava tijekom lockdowna.

"Spašavatelj života tijekom lockdowna", napisao je glumac uz fotografiju snimljenoj na plaži, na kojoj se vozi na onewheel hoverboardu, propisno zaštićen kacigom. Tom je prilikom jednom obožavatelju otkrio da mu baš i nije bilo zabavno kad se vozio po pijesku i - pao.

"Imao sam spektakularni pad prije nekoliko dana prelazeći s tvrdog pijeska na meki. Baš sam se osramotio", kazao je Višnjić.

Linker
20. travanj 2024 14:29