DESET GODINA MLAĐI

Goran Ivanišević iznenadio novim imidžem: Uskočio u odijelo i ‘pozdravio‘ se sa sijedom bradom

Iako mu je sportska elegancija zaštitni znak, bivši tenisač za vjenčanje prijatelja ipak je morao odjenuti odijelo, a osim toga, odlučio je obrijati bradu. Obožavatelji su složni - izgleda deset godina mlađe.

Goran Ivanišević nije baš lik koji često voli mijenjati imidž, no ovih se dana odlučio na iskorak. Obrijao je svoju prepoznatljivu sijedu bradu i iznenadio obožavatelje koji su pohvalili njegov pothvat, a na sve strane su prštali komplimenti kako izgleda puno mlađe. S novim lookom pohvalila se i njegova supruga Nives Ivanišević. Na Instagramu je objavila fotografija na kojoj su maksimalno dotjerani. Radijska voditeljica u plavoj haljini pripijenoj uz tijelo i bivši tenisač u hlačama od odijela i bijeloj košulji, pozirali su zagrljeni ispred ogledala.

"Power couple. Predobro izgledate", napisala je pratiteljica Nives. Fotografiju na Instagramu s obrijanom bradom objavio je i Goran. Nives i on bili su na vjenčanju njegovog prijatelja. Obožavatelj mu je prokomentirao kako bez brade izgleda mlađe, a što se tiče godina, ne bi mu dao više od 40 što znači da ga je pomladio za najmanje deset godina. A poput djevojčice izgleda njegova supruga s kojom je dobio sina Olivera, a koliko je fit, pokazala je ove godine objavivši nekoliko fotografija s ljetovanja u Grčkoj.

"Samo trčim po plaži ili lovim Olija ili on mene", odgovorila je Nives na jedan od brojnih komplimenata pratitelja koji se pitaju koja je tajna njezine vitke linije i kako se provodila na ljetovanju.

image
Goran i Nives Ivanišević
RONALD GORSIC/CROPIX

U srpnju ove godine par je bio i u Newportu na Rhode Islandu, gdje je Goran primljen u Međunarodnu tenisku kuću slavnih, a on je prvi Hrvat kojem je to uspjelo. U govoru se zahvalio obitelji, majki i ocu, svoje troje djece, a sve je posebno dirnula njegova zahvala voljenoj supruzi.

Čitajte i: Dirljive riječi koje je Goran Ivanišević uputio svojoj Nives dirnut će vas do suza: 'Moja prelijepa supruga...'

"Moja prelijepa supruga. Kad sam postajao dobar, ona je bila mala djevojčica. Nije imala pojma o meni, nije imala pojma o tenisu, a sad, nakon više od 20 godina, stoji tu iznimno ponosna i prelijepa. Hvala ti na podršci i ljubavi", poručio je Goran Nives.

Linker
24. travanj 2024 08:56