Goran Bogdan
 Damjan Tadić / Hanza Media
Novi problemi...

Goran Bogdan je ponovno u samoizolaciji, a Aleksandar Stanković mora naći novog gosta

Glumac Goran Bogdan nakon izolacije u ožujku mora ponovno biti sam jer je bio u kontatku osobe koja ima Covid-19, tu informaciju otkrio je voditelj Aleksandar Stanković koji je u danas doznao da njegov gost ne može doći u njegovu emisiju uživo.

"Zbog kontakta s osobom pozitivnom na Covid-19 glumac Goran Bogdan je u samoizolaciji pa se otkazuje njegovo gostovanje u "Nedjeljom u 2". Goranu i svima ostalima želimo zdravlja i uskoro javljamo novog gosta...", napisao je Aleksandar Stanković na Facebook stranci emisije "Nedjeljom u dva".

Ivana Kaurloto
Aleksandar Stanković

U samoizolaciji je jer je bio na teniskom turniru 'Adria Tour', na kojem je kod nekolicine sportaša potvrđen virus. Slavni glumac već je u ožujku odradio izolaciju nakon što se vratio u Zagreb sa snimanja iz Beograda.

Zagreb 13072017
GORAN BOGDAN
Foto Mario Kucera
Mario Kučera
Goran Bogdan utjelovio je glavni lik oca koji je zbog siromaštva izgubio svoju djecu...

"Posljednji dan snimanja bio mi je 11. ožujka i odmah nakon toga sam pošao u Zagreb. Otišao sam uoči zatvaranja granica. Tada se nisam niti nadao da će otići ovako daleko. Iako smo, istina budi, poučeni talijanskim iskustvom mogli to očekivati. Prvo mi je bilo super, sam u stanu. Gledao sam sve serije i filmove koje godinama nisam stigao, čitao, naprosto uživao', ispričao je Goran Bogdan za Jutarnji list.

"Spavam, odmaram, čitam, gledam serije koje su se nagomilale, pa su mi se sad pretvorile u jednu veliku seriju... ", rekao je glumac i dodao da je neko vrijeme bilo teško opustiti potresa u Zagrebu.

Odem na YouTube i vježbam jogu, aikido, koliko sam počeo jesti da ću trenirati i hrvanje...ma, sve je dobro.

Još prije pandemije i elementarnih nepogoda nizao je uspjehe na festivalima i dobivao nagrade za iznimnu ulogu u filmu “Otac” redatelja Srdana Golubovića.

"U Berlinu smo dobili dvije nagrade, a na beogradskom FEST-u četiri. Meni je, naravno, najdraža ona za najboljeg glumca na FEST-u u Beogradu, ali što se tiče samog filma, definitivno mu je za daljnji proboj u svijetu najbitnija nagrada publike na Berlinaleu. Što se mene tiče, cijeli taj projekt mi je bitan i svojevrstan uspjeh. Presretan sam što sam napokon radio sa Srdanom, koji mi je nakon toga postao odličan prijatelj. Baš smo se zbližili na snimanju.", rekao je glumac koji opet mora odraditi samoizolaciju kako bi zaštitio svoje bližnje.

Goran Bogdan 
Stilist Oliver Jularic. Frizura Vikler i ruz. Vizazistica Ivana za Luciju Juros. 
Fotograf Matej Dokic 
Zagreb 091217
Matej Dokić

Čitajte i:

Miljenik žena Goran Bogdan: 'Kad se zaljubim svaki put sam drukčiji, a ponekad me razveseli i 'košarica'

Goran Bogdan ljubavnu sreću pronašao u zagrljaju srpske glumice

Goran Bogdan vratio se iz Kanade: 'Osjećao sam se kao da sam dobio na lutriji'

Linker
19. travanj 2024 22:13