dugo toplo ljeto dolazi kraju

Godišnji odmor Ivane Paradžiković nije samo uživancija: Nakon kupanja, sunčanja i ‘ljenčarenja‘, prionula na ozbiljan posao

Osim vještine pronalaženja dobrih priča, poznata novinarka odlično se snalazi i u građevini. Barem se tako čini prema njezinoj fotki koju je objavila na društvenim mrežama i zaradila mnoštvo pozitivnih komentara.

Posljednjih mjeseci poznata novinarka Ivana Paradžiković posvetila se odmaranju i punjenu baterija prije novih životnih izazova koji je čekaju na jesen. No, prije nego je ona službeno došla s rujnom, Ivana se bacila na posao i to ni manje ni više nego - onaj fizički.

Na svom Instagram profilu pratitelje često časti trenucima iz svakodnevnog života, a zadnja fotografija oduševila je mnoge, posebice zato što smo Ivanu do sada navikli vidjeti sređenu od glave do pete i u televizijskom studiju.

Čitajte i: Dugo, toplo ljeto Ivane Paradžiković: Od Dugog otoka, preko penjanja na Papuk do uživancije na ‘najljepšoj plaži svijeta‘

Osim što novinarski posao radi briljantno, Ivana ima i neke druge vještine poput baratanja štemericom. Naime, novinarka se pohvalila da se trenutno bavi preuređenjem jednog stambenog prostora, iako nije navela je li taj prostor njezin.

"Postoji trenutak u životu kada čovjek jednostavno mora preuzeti stvari u svoje ruke!", kratko i jasno je napisala novinarka, držeći alat za razbijanje zidova. Odjevena u čizme, kratku majicu i kombinezon, djelovala je kao da joj bauštelski posao itekako ide od ruke.

Nakon obnove životnog prostora, Ivana će se vjerojatno prihvatiti novih poslovnih izazova, kao što je najavljivala na početku ljeta.

Čitajte i: Morska idila Ivane Paradžiković! Uživa u samoći: ‘Tko rano rani, u špici sezone se kupa na najljepšoj plaži‘

"Došlo je vrijeme za promjene i moje nove profesionalne izazove. Uvijek ću biti ponosna na emisiju koju smo stvarali, na sve pozitivne promjene koje smo donijeli, na sve priče koje smo ispričali”, rekla je novinarka nakon odlaska s Nove TV na kojoj je vodila i uređivala emisiju Provjereno.

U međuvremenu je završila magisterij iz odnosa s javnošću na Sveučilištu Sjever u Koprivnici i prepustila se uživanciji na čak nekoliko lokacija na Jadranu. Odmarala se na Dugom otoku, na Visu se potpuno sama kupala na ‘najljepšoj plaži na svijetu‘, penjala se na Papuk i guštala u vožnji otokom.

Linker
20. travanj 2024 10:42