Profimedia, Backgrid USA
PUKLA LJUBAV!

Glumici je slomljeno srce: 'Svima je lagao jer je čudovište'

Pamela Anderson koja se proslavila ulogom u ‘Spasilačkoj službi’, danas reflektore zaslužuje zalažući se za zaštitu okoliša i prava migranata, drži predavanja na Oxfordu i druži se sa svjetskim liderima, no posljednjih dana pokušava preživjeti težak udarac - još jedan ljubavni brodolom.

"Teško je prihvatiti dijagnozu slomljenog srca i da su zadnje dvije godine mog života bile velika laž. Preveslana sam, navedena da mislim kako smo imali 'veliku ljubav'. Slomljena sam jer sam u posljednjih nekoliko dana saznala da je vodio dvostruki život. Šalio se na račun drugih igrača koji imaju djevojke u stanovima blizu svojih supruga. Nazivao ih je čudovištima. No, ovo je gore. Svima je lagao. Kako je moguće kontrolirati srca i umove dviju žena. Sigurna sam kako nas je bilo još. On je čudovište. Kako je moguće da sam pomogla toliko ljudi, a sebi nisam mogla pomoći', napisala je Pamela Anderson (51) na svom Instagramu i tako objavila da je okončala ljubavnu vezu s nogometašem Adilom Ramijem (33).

*EXCLUSIVE* Malibu, CA  - Happy couple Pamela Anderson and Adil Rami out and about in Malibu.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 445624140, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Malibu, CA  - *EXCLUSIVE*  - Pamela Anderson and French soccer star on and off boyfriend Adil Rami enjoy a sunny day at their Malibu mansion.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 446219731, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN ITALY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Glumici, bivšem modelu te ljepotici koja je zaludjela svijet će trebati vremena da se oporavi od ovog šoka, a da je rana duboka govori činjenica da je sve priznala javno. Nakon što je godinama hranila žuti tisak svojim impulzivnim udajama, bračnim kravalima i košmarnim razvodima, Pamela Anderson, majka dvojice odraslih sinova, svoju privatnost u posljednje vrijeme je držala podalje od javnosti. U romantičnoj vezi s 18 godina mlađim nogometašem Adilom Ramijem, braničem francuske nogometne reprezentacije i marsejskog kluba Olympiquea je bila od 2017.

Zbog nove ljubavi većinu vremena provodila u Marseilleu i naučila je francuski jezik. Iako su imali razne trzavice i prekide, Adil je zbog ljubavi prema Pameli počeo jesti veganske specijalitete. No, sreća nije bila dugog vijeka. Pamela Anderson je romantičnu vezu nazvala lažnom, a svog bivšeg dečka sociopatom...

Malibu, CA  - *EXCLUSIVE*  - Pamela Anderson and French soccer star on and off boyfriend Adil Rami enjoy a sunny day at their Malibu mansion.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 446220168, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN ITALY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Odlučila je otići iz Francuske jer smatra da se nogometaš neće promijeniti, a njegova pisma, cvijeće i ostale poklone nije htjela primiti. Kad se pojavio u hotelu pozvala je osiguranje da ga isprate van. 'Nisam glupa, ali teško ću se od ovoga oporaviti jer me kontrolirao na sve načine', rekla je glumica kojoj je najviše pomogao razgovor s njegovom bivšom djevojkom jer joj je ona potvrdila najmračnije slutnje.

Linker
24. travanj 2024 14:00