Pamela Anderson
 IFA Film / United Archives / Profimedia
PAMELA ANDERSON ISKRENO

Glumica porekla da se udala, a ovim je sve dodatno 'izula iz cipela': 'Strah je tu imao presudnu ulogu'

Glumica se, kako pišu mediji, udala za šefa holivuskog studija na privatnoj ceremoniji u Malibuu u Kaliforniji 20. siječnja, a već se priča o razvodu, premda Pamela tvrdi da se nikad nije udala za spomenutog filmaša.

Pamela Anderson (52) navodno se udala za kolegu iz industrije Jona Petersa (74) tijekom tajne ceremonije, no izgleda da su u pitanju šumovi u komunikaciji ili tračevi koji su, tvrdi Anderson, neutemeljeni.

''Nisam se udala, mislim da sam laka meta i podložan temelj za nagađanja i tračeve. Ljudi samo žive u strahu, ne znam o čemu se radi, ali strah je tu imao presudnu ulogu'', tajanstvena je bila zvijezda Baywatch-a.

PAMELA ANDERSON SIGNS COPIES OF HER NEW NOVEL STAR AT BORDERS BOOKS, NEW YORK CITY 08/03/2004, Image: 420184339, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: /Newscom / Newscom / Profimedia
/Newscom / Newscom / Profimedia
Pamela oštro demantira novi brak.

Anderson je ipak odlučila biti malo konkretnija, jer je s prethodnom izjavom poprilično zbunila novinare.''Bio je to samo jedan mali slatki trenutak, koji je došao i otišao, ali vjenčanje se nije dogodilo, vjenčanje se nije dogodilo, vjenčanje se nije dogodilo'', tri puta je ponovila ova holivudska ikona. Glumica navodi kako joj je to sve poprilično bizarno. Majka dvoje djece zatim je otvorila dušu i priznala da je veze ipak bilo, no brzo je propala, nakon što je upoznala Petersa (74), na zajedničkom putovanju Indijom.

Jon Peters
Jon Peters receives a star on the Hollywood Walk of Fame
Hollywood & Highland
Los Angeles, CA
May 1, 2007
©2007 Kathy Hutchins / Hutchins Photo, Image: 21052701, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: ©2007 Kathy Hutchins / Hutchins / Newscom / Profimedia
©2007 Kathy Hutchins / Hutchins / Newscom / Profimedia
Peters je producirao brojne kino hitove.

''Čini mi se da sam upala u neki vrtlog, bilo je kratko i brzo je prošlo, nije bilo ništa fizičkog, to je samo prijateljstvo. Srce mi nije slomljeno i ne želim previše o tome razmišljati'', rekla je popularna Pam. Iako je veza propala, Pamela ne odustaje od novog potencijalnog braka.

''Želim se udati još samo jedan put, molim te Bože, još samo jednom'' ozbiljno je zavapila.

Kid Rock performing at the 35th Annual Academy of Country Music Awards - Los Angeles, California, United States - 2002 (Kid Rock), Image: 194874672, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use;, Model Release: no, Credit line: Ron Wolfson, 2002 All Rights Reserved / Everett / Profimedia
Ron Wolfson, 2002 All Rights Reserved / Everett / Profimedia
Jedan od bivših muževa Pamele Anderson je i Kid Rock.

Glumica je poznata po svom turbulentnom ljubavnom životu, njezini brakovi bili su medijski jako popraćeni, ali i skandalozni. Bračnu sreću već je iskušala s rokerom Tommyjem Leejem i Kidom Rockom, kao i s igračem pokera Rickom Salomonom dva puta.

Čitajte i:

Pamela Anderson zabrinuta za bivšeg: 'Jako je bolestan i mogao bi umrijeti u zatvoru'

Ostavlja 19 godina mlađeg dečka: Odluka joj je slomila srce, no zna da će joj jednog dana zbog toga biti zahvalan

Oaza za uživanje: Zavirite u čaroban dom Pamele Anderson na plaži Malibu

Pamela Anderson: Od seks - bombe do aktivistice

Jeste li se ikada pitali kako izgleda dom Pamele Anderson?

Dugo je trajalo: Pamela Anderson ostavila 22 godine starijeg supruga nakon samo 12 dana braka

Pamela Anderson je konačno progovorila o vezi s Julianom Assangeom

Tajno vjenčanje Pamele Anderson: Nakon slomljenog srca, odlučila ući u brak s čovjekom koji ju je oduvijek štitio

Linker
22. travanj 2024 00:52