Božić u bijelom

Glumica otkrila slatku tajnu: Najmlađeg sina ‘preimenovali‘ još ljetos, sada su proslavili njegov dan

Najmlađi sin glumice ima dvije godine i zove se Jakov, no Marijana i njezin suprug iz šale imaju poseban nadimak za dječaka.

Uvijek je veselo i energično u domu naše glumice Marijane Mikulić, ona i suprug Josip odgajaju tri sina Ivana, Andriju i Jakova. I za djecu i za roditelje blagdani su posebno radosno vrijeme za koje su se pravovremeno pripremili, kuću u redili, a sada u njima uživaju.

Marijana je dan nakon Božića, poznato kao Štefanje, odnosno Stjepandan, otkrila zašto oni slave i tog sveca. "Danas naš Ćipa ima imendan. Naime, konstatirali smo ljetos da bi našem Jakovu zapravo dobro pristajalo ime Stipe, a nadimak bi bio Ćipa. I tako ga sad zovemo stalno Ćipa", otkrila je glumica i dodala da svima koji se zovu Stjepan, Stipe, Kruno ili Vjenco želi sretan imendan.

"Pokušali jesmo napraviti božićnu čestitku, ovo je najbolje što smo uspjeli. Sretan Božić dragi prijatelji", čestitala je blagdane glumica, a ona i njezina četiri muškarca bili su odjeveni u bijelo.

Vesele pripreme

Veselo je bilo kod Mikulićevih i za vrijeme priprema za Božić, u kićenju bora i izradi kolača sudjelovali su i mališani. "Naravno da smo Jakova jedva odlijepili od kuglica, ova dva se posvađali tko ove godine stavlja zvijezdu, pa smo ih pustili da se zajedno popnu na klavir pod cijenu da pukne. Samo da se ušute!", nasmijala je Marijana svoje prijatelje opisom ukrašavanja bora.

No nakon svega ni umor je nije odvratio od zahvalnosti, a tu je poruku na Badnju večer podijelila sa svim prijateljima i pratiteljima. "Nadam se da ste svi tamo gdje biste željeli biti ili da barem niste tamo gdje ne želite biti. Nadam se da vam je toplo i da niste gladni, da imate koga zagrliti. Meni su pune ruke i srce, imam na čemu biti zahvalna, pa se nije žaliti na otkazan put, na umor...", poručila je Marijana.

Linker
18. travanj 2024 04:43