BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
STARI PRIJATELJI

Glumci nasamarili Jimmyja Kimmela: Roberts uletjela u intervju s Clooneyem, on se pretvarao da je ne vidi

Nije tajna da su Clooney i Roberts zajedno radili na nekoliko filmova, od kojih je najpoznatiji “Oceanovih 11” iz 2001. i dva prateća filma, “Oceanovih 12” i “Oceanovih 13”.

Nije tajna da su Clooney i Roberts zajedno radili na nekoliko filmova, od kojih je najpoznatiji “Oceanovih 11” iz 2001. i dva prateća filma, “Oceanovih 12” i “Oceanovih 13”.

Slavni glumci Julia Roberts (54) i George Clooney (60) odlučili su se našaliti prilikom glumčeva javljanja uživo u emisiji "Jimmy Kimmel Live", piše Page Six. Dok su Clooney i Daniel Ranieri (10), zvijezda njegova novog filma “The Tender Bar”, kojemu je režiser, razgovarali sa slavnim voditeljem Jimmyjem Kimmelom (54), glumica mu je "uletila u kadar" noseći tamne sunčane naočale.

Roberts nije napravila apsolutno ništa dok je sjedila pored Clooneyja, koji se pretvarao da ona nije tamo.

"O moj Bože. Vau! J****", rekao je voditelj vidjevši kako Roberts ulazi u vidokrug kamere.

“George, ne znam jesi li svjestan toga, ali žena sjedi pored tebe. Pokraj tebe sjedi neka žena. Upravo tu", Kimmel je pokušao upozoriti glumca dok je Clooney zapanjeno gledao oko sebe praveći se da ne vidi nikog.

image

Julia Roberts i George Clooney u filmu Oceanovih 11

CINELIZ/ALLPIX PRESS/PROFIMEDIA

Čitajte i: Clooney je u jednom danu mogao zaraditi 35 milijuna dolara, no Amal se usprotivila: 'Nije vrijedno'

“Možda haluciniram. Wow! Žena je izgledala kao Julia Roberts", dodao je Kimmel dok je Clooney slegnuo ramenima kao da glumica maločas nije sjedila kraj njega.

Intervju s Clooneyjem i Ranierijem, koji ima samo 10 godina, prošao je bez daljnjih pojavljivanja zvijezde filma "Zgodna žena".

Nije tajna da su Clooney i Roberts zajedno radili na nekoliko filmova, od kojih je najpoznatiji "Oceanovih 11" iz 2001. i dva prateća filma, "Oceanovih 12" i "Oceanovih 13".

image

Julia Roberts i George Clooney

IMAGE CAPITAL PICTURES/FILM STILLS/PROFIMEDIA

Čitajte i: Do zakletog neženje koji ne želi djecu do supruga i oca: Kako je George Clooney odlučio da život ne želi provesti sam

Dugogodišnji prijatelji trenutno snimaju svoj sljedeći zajednički film u Australiji. Riječ je o romantičnoj komediji pod nazivom "Ulaznica za raj" koja bi u kina trebala doći 2022., najavio je The Wrap.

"Ulaznica za raj" bit će njihov prvi zajednički projekt od filma "Igra novca" iz 2016.

Linker
26. travanj 2024 03:07