Marko Todorov/Cropix / Cropix
obiteljsko blago

Glazbenica Ida Prester pohvalila se da joj je stigla svekrva: 'Dobitak na lotu'

Voditeljica i glazbenica Ida Prester sa suprugom Ivanom Peševskim donijela je početkom 2020. godine odluku da se dosele u Zagreb. U međuvremenu njezin sin Roko krenuo je u školu i već postao predsjednik razreda, a u goste im je nedavno stigla i draga osoba - njezina svekrva...

"Još od Rokovog rođenja imam dogovor s mojim Vanijem da će nam se baze izmjenjivati. Šest godina smo proveli u Beogradu, bome sam se naputovala. Sad je došlo vrijeme za Zagreb. Moji klijenti su uglavnom ovdje, sve više prilika mi se otvara, a pripremam i novi projekt s prijateljicom Mijom Kovačić. Pored toga, Vani je pokrenuo firmu u Zagrebu, fokusirao se na nju i puno vremena provodi ovdje. Za oboje je puno praktičnije da smo s djecom tu. Što ne znači da iz Zagreba nećemo često ići za Beograd. Meni je ostatak benda tamo, mužev restoran, djed i baka s muževe strane, hrpa prijatelja, mala sestrična Dea za koju su Roko i Rio jako vezani...", rekla je u srpnju Ida Prester u razgovoru za Gloria.hr koja je u međuvremena uredila novo obiteljsko gnijezdo i napravila svoju novu oazu u rodnom gradu.

Zagreb, 220120.
Trg Republike Hrvatske.
Na fotografiji: Ida Prester.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
Tomislav Kristo / Hanza Media
Odrasla je Ida u centru Zagreba pa se veseli što će dio čari ovog grada doživjeti i njezina djeca.

Nedavno se poduzetnica i glazbenica pohvalila da joj je u goste stigla svekrva Silvana Peševski s kojom je posebno bliska.

"Obje bake su tu. Nona je stigla iz Beograda, kreće show. Odrastanje uz baku - blago. A odrastanje uz obje - dobitak na lotu", napisala je Ida kraj fotografije obiteljskog druženja.

Zagrebački dani za nju su pravo veselje i radost. "Veseli me što sam više pored svojih, gledam djeda Mladena kako s Rokom slaže legiće, baku Dodu kako ih obojicu vodi sa sobom na Dolac, pa poslije zajedno spremaju orade u pećnici.".

Skroz je to nova varijanta života.

Najviše je sretna što se na dnevnoj bazi druži sa svojim prijateljima iz djetinjstva.

Čitajte i:

NOVA BAZA! Ida Prester s obitelji doselila u Zagreb: 'Od Rokovog rođenja imam dogovor s mojim Vanijem'

Idu Prester zatrpali su upitima o dobroj liniji nakon dvoje djece: 'Nema tu recepta, sretna se rodila'

Ida Prester: 'Nama u obitelji je prilično zeznuta situacija, totalni raspad sistema'

Ida Prester: 'Suprugu sam rekla da želim živjeti s njegovom mamom, ali smo napravili kompromis'

Linker
26. ožujak 2024 01:42