RODITELJI PO DRUGI PUT

Glazbeni par iz grupe Pavel dobio prinovu: Antonia Matković Šerić rodila djevojčicu, a poznato je i ime

Pjevačica je objavila Instagram Story na kojem je pratiteljima otkrila da je u njihovu obitelj stigla djevojčica Ava.

Višestruko nagrađivani glazbeni par iz grupe Pavel, Antonia Matković Šerić i Aljoša Šerić postali su roditelji još jednoj djevojčici, piše Tportal. Pjevačica je sretnu vijest podijelila na Instagram Storyju fotografijom na kojoj je pozirala uz tek rođenu kćerkicu koju su nazvali Ava.

Da pjevačica i Aljoš čekaju drugo dijete, Antonia je za Gloriju potvrdila sredinom lipnja kada je otkrila da je vijest s oduševljenjem dočekala njihova mezimica, 5-godišnja kći Luna.

"Čestitke smo počeli primati još na dodjeli Porina, neki su nam čestitali zbog nagrada, neki zbog toga što su u međuvremenu saznali da sam trudna. Presretni smo, beba dolazi u 11. mjesecu, spol znamo, ali bi ga zadržali za sebe. Nemam nekih trudničkih tegoba, mučnine koje se najčešće pojavljuju u prva tri mjeseca su prošle, sada se osjećam odlično, idemo kratko na odmor u Dalmaciju, a onda 2. srpnja slijedi promocija našeg albuma "Ennui" u zagrebačkom Aquariusu i ljeto radno do sredine srpnja, kad odlazim na porodiljni", otkrila nam je tada Antonija koja je jednom prilikom izjavila kako je u njihovoj maloj obitelji Aljoša zadužen za "škakljanje i zafrkavanje", unatoč čemu ima više autoriteta.

Čitajte i: Antonia Matković Šerić čeka drugo dijete! Vijest o prinovi sa oduševljenjem je dočekala kćerkica Luna

"Luna njega nikad ne žica igrice na mobitelu, sladoled ili gumene bombone", istaknula je tada pjevačica koja je Aljoša upoznala kada ju je pozvao da bude prateći vokal grupi Pavel za koncert u Tvornici. Od kada su počeli raditi zajedno, osjetila se kemija - par se vjenčao 2014. u hotelu Westin, a dvije godine kasnije dobili su malenu Lunu.

Linker
15. travanj 2024 01:26