Oduševila i obožavatelje

‘Genijalno‘: Tereza Kesovija dobila zaista poseban poklon kojim se odmah pohvalila

Glazbenica se vrlo iznenadila kada joj je na adresu stigao vlastiti portret. Izradio ga je njezin prijatelj Goran Diklić za kojeg nije znala da tako dobro crta.

Glazbena diva Tereza Kesovija u svom je životu dobila zaista divnih poklona, a u posljednje vrijeme dobila je jednog vrlo posebnog. Njime se pohvalila i na svom Instagram profilu, a sviđa se i njezinim obožavateljima.

"Moj dragi prijatelj Goran Diklić, sin Drage Diklića, iznenadio me svojim, do sada meni nepoznatim talentom i hrabrošću pretvoriti ga u djelo. Mali Fiko, genijalno", napisala je Kesovija ispod fotke sa svojim portretom.

Čitajte i: Kesovija u tajnosti otišla u potresom razorena područja: 'Uvijek nastradaju siromašni ljudi, gdje je tu pravda'

Inače, Goran Diklić odmalena je zavolio glazbu i to zahvaljujući upravo ocu Dragi. Iako radi kao glazbeni urednik, završio je srednju Školu primijenjene umjetnosti i dizajna.Kako piše na njegovoj službenoj stranici, nije mu stran ni grafički dizajn, a ponekad "nacrta neku sliku ili portret".

Stoga ne čudi da je Terezu iznenadio vrhunskim portretom na kojemu se vidi njegova nadarenost za umjetnost.

Čitajte i: Tereza Kesovija sasvim osobno: 'Od obožavatelja sam na dar dobila crveno donje rublje'

Tereza je u intervjuu za Gloriju prošle godine otkrila da je tijekom godina znala dobiti zaista raznovrsnih poklona - za jednu Novu godinu obožavatelj joj je poklonio crveno donje rublje.

image
Tereza najviše voli boraviti u svom vrtu, čitati, družiti se s prijateljicama i - vježbati.
MATEJ DOKIĆ/CROPIX

Iako je prije točno godinu dana preboljela upalu pluća, Tereza čak i u ova neizvjesna vremena uspijeva ostati vedra, vesela i puna energije.

"Pred nama je vrijeme u kojem ne trebamo paničariti, nego se samo odgovorno ponašati. I prema sebi i prema drugima. Meni je najvažnije da su moj sin Alan i snaha Ljiljana dobro, a njima je pak laknulo kad su doznali da je i sa mnom sve u redu. Naime, prije mjesec dana preboljela sam upalu pluća. Zbog ozbiljnosti situacije napravila sam sve moguće pretrage, ali me divna liječnica Alemka Markotić, ravnateljica Klinke za infektivne bolesti, umirila rekavši da se nemam čega bojati. Dapače, riješila sam se i bakterije zbog koje sam četiri puta dobila sepsu", rekla je Tereza tada u razgovoru za Gloriju.

Linker
19. travanj 2024 12:09