najzabavnija nedostaje

"Gdje je Samantha?": Sarah Jessica odgovorila fanovima na pitanje koje sve zanima

Nakon početnog uzbuđenja koje je donijela vijest o svojevrsnom nastavku serije "Seks i grad", mnogima je veselje splasnulo kad su doznali da u novih deset epizoda nećemo gledati uzbudljivu i odvažnu Samanthu Jones. Zašto se ekipi kultne serije na snimanju neće pridružiti i Kim Cattrall, na svojem je Instagramu poprilično nepromišljeno objasnila "šefica" Sarah Jessica Parker.

Otkako je 1998. godine po prvi put emitirana na HBO-u, serija "Seks i grad" podijelila je žene u četiri skupine. Ženski časopisi vrvjeli su kvizovima na temu "Koji si lik iz Seksa i grada?", a postalo je i moderno reći: "Ma ja sam totalna Charlotte" ili "Ja sam baš kao Carrie".

image
Može li "Seks i grad" preživjeti bez Samanthe?
HBO - ALBUM/ALBUM/PROFIMEDIA

U koju god se skupinu obožavatelji "smjestili", svima je bilo jasno da najzabavniju ulogu u seriji ima Samantha Jones, glasna, samopouzdana i odvažna, s vrhunskim smislom za humor i glamuroznim odjevnim kombinacijama koje su predstavljale njezinu moć na svakom polju života - kako u uspješnoj karijeri, tako u krevetu.

Upravo zbog toga, mnoge je razočarala vijest da u novoj seriji "And Just Like That...", koja se nastavlja na kultni "Seks i grad", zabavne Samanthe neće biti.

Fanovi na društvenim mrežama nisu mogli sakriti svoje nezadovoljstvo činjenicom da je iz ekipe izostavljena Kim Cattrall, a neki su otvoreno upitali Sarah Jessicu Parker zašto je tako moralo biti.

"Drago nam je što se vraćate, no nedostajat će nam Samantha", napisala je jedna obožavateljica, a Sarah odgovorila: "I nama će nedostajati, jako je volimo".

Poznata glumica, koja se proslavila ulogom Carrie Bradshaw nastavila je odgovarati fanovima kako će "Samantha uvijek biti s njima", a zatim, na komentar o njezinoj navodnoj svađi s Kim Cattrall odgovorila: "Nije istina da ne volim Kim. Nikad to nisam rekla. I nikad ne bih. Ona jednostavno nije dio ove priče. Ali uvijek će biti dio nas", napisala je Jessica i tu stala s komunikacijom.

image
Može li "Seks i grad" preživjeti bez Samanthe?
HBO - ALBUM/ALBUM/PROFIMEDIA

O "nevoljama u raju" na setu poznate serije koja je s emitiranjem završila 2004. godine, počelo se govoriti nakon što su u kinima izašla i dva filma s istom ekipom "Seks i grad" i "Seks i grad 2".

Kim se navodno žalila na "poseban tretman" koji je imala Sarah Jessica Parker premda su sve glumice zajedničkim trudom pridonijele uspjehu serije, a mučilo ju je i što je Parker zarađivala više od svojih kolegica. Šuškalo se i da je Sarah na setu bila sve samo ne ljubazna i simpatična poput Carrie koju je glumila...

Kako god bilo, na svoj izostanak s možebitnih snimanja s ekipom "Seksa i grada", Kim nas je već pripremila. Glumica je 2019. izjavila kako se neće vratiti na snimanje s ekipom iz "Seksa i grada", čak i ako će biti nastavka.

"To ne dolazi u obzir. U životu naučiš razne lekcije, a ja sam naučila da želim raditi s dobrim ljudima te se pokušati zabaviti", izjavila je glumica koja će u očima fanova zauvijek ostati vibrantna Samantha Jones.

O seriji "And Just Like That..."

Nova serija s već dobro poznatim likovima zvat će se "And Just Like That...", prema prepoznatljivoj rečenici koju je Carrie Bradshaw često izgovarala u "Seksu i gradu", a pratit će živote glavnih junakinja koje su sad u svojim pedesetima te pokušavaju pronaći balans između ljubavi, prijateljskih odnosa i karijere. Čeka nas deset epizoda od kojih će svaka trajati pola sata.

Michael Patrick King, koji je radio i na originalnoj seriji, naći će se u ulozi izvršnog producenta, a još nisu poznati brojni detalji. Tako se ne zna kada će nova serija krenuti sa snimanjem, a kad s prikazivanjem, hoće li se već dobro poznatoj ekipi pridružiti i novi glumci te hoćemo li se u seriju vratiti "glavni muškarac", Mr. Big.

"Čekajte i vidjet ćete", poručila je fanovima Sarah Jessica Parker.

Linker
20. travanj 2024 03:03