Berislava Picek/ CROPIX
Na sedmom nebu

Franka Batelić nakon najsretnije dvije godine života poručila suprugu: 'Sve znaš'

Nakon što su se upoznali na Zrću, preživjeli vezu na daljinu i sve ostale izazove, Vedran Ćorluka i Franka Batelić prije dvije godine vjenčali su se na luksuznom imanju u Istri. Za drugu godišnjicu braka par si je na društvenim mrežama posvetio slatku romantičnu izjavu.

"Dvije godine i jedno malo srce poslije... Vedrane, sve znaš!", napisala je pjevačica Franka Batelić uz objavljenu fotografiju na kojoj su ona i njezin suprug, poznati nogometaš Vedran Ćorluka na plesom podiju nakon vjenčanja. Charlie je također podijelio istu fotografiju i dodao: "Sretna godišnjica, bejb! Prije dvije godine... uz hashtagove #obiteljnamjevecasada i #lovzju...

Inaeč, 2020. godina im je jako važna, jer su tada dobili prinovu u obitelj. Stigao im je maleni Viktor, a situacija oko koronavirusa pružila im je neprocjenjive trenutke zajedništva.

"Vedrane, odličan si tata! Nisam ni sumnjala da će se on snaći ali da nije bilo korone tko zna kad bi on vidio svog malog. Tako da je ovo nama donijelo super happy obiteljsku priču", otkrila je nedavno Franka, koja trenutno sluša samo jednu osobu.

Bale, 210718.
Vjencanje Franke Batelic i Vedrana Corluke u malom istarskom gradicu Bale.
Na fotografiji: Vedran Corluka i Franka Batelic.
Foto: Goran Sebelic / CROPIX
Goran Sebelić / Hanza Media
Franka Batelić i Vedran Ćorluka vjenčali su se u Balama 2018. godine

"Naravno da majčinstvo promijeni cijeli tvoj život i svi smo toga svjesni, ali nismo dok se to ne dogodi. Ono što se kod mene promijenilo je da ne mogu ništa planirati, a ja sam veliki planer, ali sve ide svojim tokom. Kako Viktor kaže, tako ja sviram i sve OK", našalila se Franka koja lice malenog Viktora dobro čuva od javnosti.

Instagram
Mama Franka uživa u Istri gdje joj svi s radošću pomažu oko Viktora...

Vjenčanje iz bajke

Na imanju Meneghetti, koje se proteže na 120.000 četvornih metara, gosti su uživali u istarskim specijalitetima, a među njima bili su i pjevač Toni Cetinski koji ih je zabavljao na pozornici.

Franka je za jednu od najvažnijih prigoda u svom životu odabrala čak tri haljine. Prvo je zablistala na partyju prije vjenčanja u predivnom kombinezonu koji je za nju kreirao poznati dvojac eNVy Room. Za Vedrana se vjenčala u raskošnoj vjenčanici dizajnerice Caroline Herrere pa se nakon ponoći presvukla u vjenčanicu koju je također kreirao eNVy Room.

Bale, 210718.
Pjevacica Franka Batelic i nogometas Vedran Corluka izmijenili su danas vjencane zavjete u crkvi sv. Petra u malom istarskom gradu Bale.
Na fotografiji: Vedran Corluka i Franka Batelic.
Foto: Goran Sebelic  / CROPIX
Goran Šebelić / Hanza Media
O bajnom vjenčanju pričalo se mjesecima...

Čitajte i:

Franka blista u neonskom kavezu, ima novosti i poručuje: 'Nešto drugačije, hrabrije, odvažnije!'

Vedran Ćorluka na šaljiv način čestitao rođendan svojoj Franki: 'Moja djevojka stari'

Glazbenica se prisjetila svojih početaka i izmamila osmjehe: 'Nisam ni znala da imam sramežljivu fazu'

Ćorluke se najbolje provode u izolaciji: Red hrane, red igre i prođe dan za tili čas

Linker
25. travanj 2024 01:01